kiek laiko skyrete kursiniui darbui
yra taip siandien iskilmingai pradedu rasyti kursini darba
atiduoti reikia si penktadieni
nezinau,kas cia gausis bet zadu prie PC sedet iki pat penktadienio. o kaip jus? per kiek laiko parasete kursini? daug nervu kainavo?
Man reikėjo du kursinius vienu metu rašyt. Tai vieną parašiau per 2 savaites. Na teisingiau suprograminau ir aprašymą parašiau. o kitą DB tai per 4 ar 5 dienas nepamenu padariau. Nervų nekainavo, nes duombazės ir FoxPro nėra sudėtingas dalykas.
Priklauso nuo temos ir vadovo (bei asmeninio) reiklumo. Man reikia nemažai laiko, nes rašau tema, kuria lietuviškai praktiškai nieko nėra ir dar nelabai iš savo srities, tai išvis Tiesa, nelabai ir bebuvo ką pasirinkt, nes tada, kai buvo paskelbtos kursinių temos, aš sirgau, ir geriausios jau buvo išgrabaliotos
2 dienas… na jei jau labai tingisi tada 4 dienu pilnai uztenka…
dar nei kiek neskyriau velaiu spesiu
as ir da nei kiek neskyriau bandysiu veliau skirt… kada nors…
Per 14 valandu parasiau 70 lapu diplomini darba…
rasymui 2 dienos su pertraukom,medziagos rinkimui savaite.
labai ivairiai…jei teorinis dalykas ir m-gos yra tai per dvi dienas manau galima tikrai bet kai turi padaryt kazkoki praktini modeli ir kai ten beveik nieko nesupranti
tai “rasau” jau belekiek
jau ir taip veluoju
butent
pora dienu rimciau + savaite kas vakara po kelis sakinius
Ateinančias dvi savaites vėl prie jo grįšiu ir baigsiu programuot
viena valanda, kol susitariau su zmogum, kuris man ji parasys
man fiziskai nebutu imanoma per ateinancias dvi savaites salia kitu reikalu susirinkt medziaga ir parasyt
Aha, turbūt lengviausiu būdu: COPY → PASTE
Per nakti (diena reikejo priduot) parasiau kursini 20 puslapiu. Destytojas labai reiklus, reikalavo, kad kursini pradetume rasyt nuo semestro pradzios. Nu ir ka, visai neblogai ivertino O kita rasiau atsakingai is anksto neskubedama, apgalvodama ir prastai ivertino
Nuejau, sampano buteli nupirkau ir viskas
Su diplominiu teko pirkt brendi
vo vo, ir man tas pats, kai rasai ant greicio, tai visada pazymi geresni paraso, o kai jau pradedi is anksto, tai paprastai nieko ypatingai gero ir neiseina…zodziu maza kad laiko tiek sugaisti, tai kad ir ivertinima normalu negauni…
Zinau keleta budu darbui paspartinti. Ko gero daugeliui tinkamiausias- surasai skaiciukus i formules, o rezultata irasai “is akies”- juk destytuvas vistiek neperskaiciuos
Is esmes, tokiu budu nesunku gauti puikiai atrodancius rezultatus… kol kazkas nesugalvojo isijungti kalkuliatoriaus
Siais kompu laikais kone visa aprasa galima iskaulyti is grupioku, pakeiciant tik skaiciukus. Negana to, kiti ir brezinius sugeba svetimus “pritaikyti”
Mums taip lengva nebuvo- viska raseme ir braizeme ranka. Viena mano kursini draugas parase per kalke (isskyrus skaiciukus), per gynima taip ir pasake “jis (t.y. as) skaiciavo abu darbus, as tik rasiau”- ir man parase max bala, jam min
Ai, klausimas buvo per kiek laiko. Tai ko gero visus savo kursinius padariau per diena. Bet jau turedavau truputi praktikos- pirma kelis padarydavau kitiems uz pinigus
Sudejus visas dienas, gal kokia savaite ir rasiau ta kursini