Kiek laiko per diena paskiriate pamokoms ruosti?

Kiek laiko per diena paskiriate pamokoms ruosti?

Tai kiek laiko? Šypsena

ziurint kiek uzduoda ir kokiu budu (rastu ar zodziu)plius kokius rytoj pamokos, bet taip mazdaug 2-3 val… kasdien Nustebęs kartais maziau, o kartais isvis 30 min Šypsena

30 min max

pernai uztekdavo 2minuciu (knygom persodet) , dabar apie 2h.

nuo 0 iki 2h

as tai vadobaujuos principu kad reikia mokykloj mokytis, o ne namuose, bet mokykloj pakankamai daznai buna pabegimai is pamoku, bet vis tiek

Per mažai…
Už tat prieš egzą tai iš proto baigiu kraustytis…

As tai pora valandu. Tingisi tas pamokas ruosti, o ypac dabar - rudeni.

neskiriu kol kas isvis laiko, nes ismokstu sulioj kiek reikia, o pagrindiens pamokas sulioj per laisvas pamokas padarau…

ash taj grizhtu…pavalgau…o!jau 6!jungiu neta…kol kraunas puslapiai bandau pamokas darytŠypsenaŠypsenaŠypsenair taip iki 12…

TaipTaipTaipTaip

iki siu metu niekada neruosdavau na gal tik pradinej sulioj… o daba kadangi 12klase tai tiesiogiai namu darbam nedaug gal 20-60min o vat siaip mokimuisi tai dx mazdaug po 3-4h

Shiaip tai kartais ir ish vis neruoshiu Aš nekaltas Bet jei ruoshiu tai uztrunka nuo 20min iki poros valandu Taip

Skirtingai! ziurint kiek pamoku!TaipŠypsena

As kaip ir Mamiana sedziu prie kompo ir kol puslapiai kraunas bandau daryt pamokas…Aš nekaltasCha cha O siaip tai ziauriai nekenciu namu darbu!PiktasTaip

niu siaip tai as stengiuosi kazka ismokt per pamokas…kad namie maziau reiketu vargt…tik pries koki kontrolini valandele pasikartoju…Šypsena

Ziurint kiek uzduoda???Šypsena

na namuose mokinuos nuo 1h iki 2h.stengiuosi daugiau padaryti shuleje Šypsena

Anksciau kai buvau 9-10 kl. pamokoms skirdavau zymiai daugiau laiko:4-5 val.O dabar kai atsirado profiliai, nusibrauke nemazai pamoku,kurios ir uzimdavo daugiausiai laiko(chemija, bioogija, geografija).Taigi dabar kai ju nera, ruosiu pamokas 2-3 val. Su pertraukelemis Šypsena