kiek laiko daugiausiai esate praplepeje tel.
sia nakti sumusiau rekorda 44 min. nakties tarifu, tai 2,25 lt, bet mob. ikaito , liko 3 padalos, siaip bite gera,nors ir plesike
tai ka bent jau bitej yra apsauga del ilgu pokalbiu… pastoviai prakalbejus biski daugiau nei 60 min yra isjungiamas pokalbis ir vel skambini per naujo kol isjungia
Rekordas 1h 32min su omniu
buvo jau tokia tema.
nauju nakty 1 val ir kazkiek minuciu su pildyk
mano mama kasdien po 1,5 val.
Tai jau kad tikrai buvau sukures tokia tema . Stai: [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/293586.46 3-=(250603315](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/293586.463-=(250603315)
as tai 300Lt esu padejes viena men
Nemegstu ilgai kalbet telefu Kokias 6 minutes maximum
maximum ish patevio telefono buvo apie 2-3 val (nakty) o ish savajo nedaugeu 10 min
Apie 30 min. Nors šiaip ilgai nešneku.
Tiksliai atsimenu 47 min. Kai bitej buvo pokalbiai 3ct/min net telefonas aprasojes paliko
beveik 5val. ash po didelio tuso parashiau draugychiui zhinuke ir tas man ish darbinio atskambino ir puse dienos prabazarinom iskaitant khe…nu jo
tik kaip kazhkas sake - kazhkur po valandos pokalbio ishsijungia, tai reik vel chirksht.vo teip. ale su
shituo, tai kiekvienas musu poklabis trunka ~15min. o jei paskambina
tai ojojjojjoj saskaiteles.
as tai 60lt unt pokalbiu ir 1200lt unt pramogu per menesi ir paskiau daviau ragu
Kazkada 2 valandas is omni i kita tinkla iki kokios 12h, girtas su merga… tai kainavo atrodo ~44litai… skaudu buvo… o seip vos ne kasnakt po 30-60 minuciu budavo kai po 3ct nuo 21 valandos,ir daba da naktimis panasiai…
max 20-30min.
apie 3h ne ash skambinau
gal apie 2h
~1h , tixliai neatsimenu