Kiek laiko bunate Forume?

Kiek laiko bunate Forume?

Neseniai uzklydau i si Foruma ir nustebau,kad daug kas cia beveik"gyvena".

ir tu gyvenk, neuzdrausta jukCha cha

Nežinau, gal čia tik pradžioje tai, bet aš baigiu visai priklausomybę įgaut. Bangą esu įsijungus all time, kai sėdžiu savo darbo kedėj. Kai kas į kambarį užeina, tai iš visų tų gražiųjų simboliukų supranta, kad …ApakęsNetikrai ne darbelius dirbu. Nu bet nieko negaliu su tuom padaryti, labai jau smagu. GeraiGerai. Turbūt reiks pradėti mokytis valdytis, nes firmos ekonomikai (žr. temą pasišnekam apie tai ką jus(as) …) tai nelabai į gerą. Bet čia nuo kitos savaitės.
Yr tokis anekdotėlis:
Žmogus, kuris labai jau 40laipsnių gėrimuką mėgsta po kelių dienų baliuškės jaučiasi nekaip ir krauju ant sienos parašo: NUO RYT NEGERIU. Kitą diena iš ryto atsibunda, galva plyšta - reikia gramulio. Pasižiūri į tą baisų užrašą ir atsidūsta - gerai, sako, kad nuo ryt negeriu. Labas

zinai kaip cia pasakius … priklausomybes buna tokios:
alkagoliui Taurė
narkotikams Baisu
tabakui Ne
na ir internetui Gerai

tai va kai sunku, kai lengva, kai noriu, kai nenoriu, kai tingiu, kai ner ka veikt, kai yr ka veikt, kai daug darbo, kai … nemiegu Taip - as bunu CIA - sektoj…anapus realybes…
Cha cha

Jo… gywenam chia… ir ne tik chia… Liežuvis
Chia praleidzhiu gywenimo dali… tachiau tikrai ne didzhiaja Taip.

na ir as ne didziaja toli grazu jei rimtai tai max 2-3 val per diena Šypsena

niu mazdaug 1-2 valandas

na… laisvu nuo darbo laiku ir… namie Šypsena
tai vidutisnikai gal kokios 1-2 val

neiilgai as chia bunu Cha chaApakęs

Priklauso nuo nuotaikos, savaites dienos ir vejo krypties Cha cha

kaiVyrainera namie,
kai jis miega,
o paskutiniu metu jau ir ne taip dažnai.KažkodelAš nekaltas
Labas

jei diena ar ilgiau neperziuriu bangos mane grauzia sazine Apakęs beje, paskutiniu metu temos bangoje kazkokios liudnos, viena i kita panasios, taigi zinoma ir sedziu maziau. bet visviena kiekviena diena kaip ritualas, po darbo pirmas reikalas banga Cha cha

Bangoje praleidziu 1-2 valandas. Kai kada trumpiau, kai kada ilgiau.

Atėjus į darbą įsijungiu "Bangą" eidama namo išjungiu. Kiek grynai banguoju priklauso nuo situacijos darbe Mirkt

Vis traukia kazkas ,kuzda snibzda isijunk banga ,isijunkCha cha ,ir neatsilaikau jungiuosiŠypsena