Kiek laiko bunate Forume?
Neseniai uzklydau i si Foruma ir nustebau,kad daug kas cia beveik"gyvena".
ir tu gyvenk, neuzdrausta juk
Nežinau, gal čia tik pradžioje tai, bet aš baigiu visai priklausomybę įgaut. Bangą esu įsijungus all time, kai sėdžiu savo darbo kedėj. Kai kas į kambarį užeina, tai iš visų tų gražiųjų simboliukų supranta, kad …tikrai ne darbelius dirbu. Nu bet nieko negaliu su tuom padaryti, labai jau smagu.
. Turbūt reiks pradėti mokytis valdytis, nes firmos ekonomikai (žr. temą pasišnekam apie tai ką jus(as) …) tai nelabai į gerą. Bet čia nuo kitos savaitės.
Yr tokis anekdotėlis:
Žmogus, kuris labai jau 40laipsnių gėrimuką mėgsta po kelių dienų baliuškės jaučiasi nekaip ir krauju ant sienos parašo: NUO RYT NEGERIU. Kitą diena iš ryto atsibunda, galva plyšta - reikia gramulio. Pasižiūri į tą baisų užrašą ir atsidūsta - gerai, sako, kad nuo ryt negeriu.
zinai kaip cia pasakius … priklausomybes buna tokios:
alkagoliui
narkotikams
tabakui
na ir internetui
tai va kai sunku, kai lengva, kai noriu, kai nenoriu, kai tingiu, kai ner ka veikt, kai yr ka veikt, kai daug darbo, kai … nemiegu - as bunu CIA - sektoj…anapus realybes…
Jo… gywenam chia… ir ne tik chia…
Chia praleidzhiu gywenimo dali… tachiau tikrai ne didzhiaja .
na ir as ne didziaja toli grazu jei rimtai tai max 2-3 val per diena
niu mazdaug 1-2 valandas
na… laisvu nuo darbo laiku ir… namie
tai vidutisnikai gal kokios 1-2 val
neiilgai as chia bunu
Priklauso nuo nuotaikos, savaites dienos ir vejo krypties
kainera namie,
kai jis miega,
o paskutiniu metu jau ir ne taip dažnai.Kažkodel
jei diena ar ilgiau neperziuriu bangos mane grauzia sazine beje, paskutiniu metu temos bangoje kazkokios liudnos, viena i kita panasios, taigi zinoma ir sedziu maziau. bet visviena kiekviena diena kaip ritualas, po darbo pirmas reikalas banga
Bangoje praleidziu 1-2 valandas. Kai kada trumpiau, kai kada ilgiau.
Atėjus į darbą įsijungiu "Bangą" eidama namo išjungiu. Kiek grynai banguoju priklauso nuo situacijos darbe
Vis traukia kazkas ,kuzda snibzda isijunk banga ,isijunk ,ir neatsilaikau jungiuosi