Kiek km kasmet nueinate pėščiomis?
Vat aš nueinu kažkur 1 - 2 kilometrus, nes pas mane bute 3 kambariai o masina statau prie pat duru
gerai pavarei beje…kasmet 1 - 2 km nueini? as tai ka as zinau…per metus manau susidarys bent jau 100 km
siais tai dar tik kokius 0,6-1 km nuejau
Nu vien tik vasara londone kokiu 400 simtus sukoriau… o siaip kokius 2000-3000
oho
Vaikstau iki toleto ar virtuves kitur su auto!!!
o kaip supratau dirbi tai…nu kad vaiksciot reik… ale jei tik i tulika ir i virtuve, vistiek koks kilometras susidarys
gaila pas mane nera kilometrodzio
nu tai tu ir paskaiciuok!
aga, jau pradejau metra su savim tampytis, dabar matuosiu, ir metu gale parasysiu
ble tai gal dar paklausk kokiu greičiu sisioju …
Nevaikstau-vazineju
Labai daug es vaiksciot megstu
pas mane spidometro trosas nutrūkes, nei greičio rodo, nei kilometražas sukasi:’(
Pagrinde vaikstau darbe is kabineto pas saltkalvius, ryte ir vakare su sabaka. Su sabaka per diena gaunasi apie 5 km (savaitgaliais ir daugiau), darbe kokie 2 km gausis. Tai vidutiniskai per metus iseina apie 2400 km.
Tu kurie nevaiskto, tik masina vaziuoja, turetu buti labai dideli uzpakaliai, bent jau bus nuo to
sekmes sveikuoliai
o kokiu greiciu sysioji? o kiek laiko per savaite praleidi kakodamas?
mmm…nei 1 km nenueini per metus? siaip as ir prie masinos prilipus, ale palangoj vasara vaiksciojau daug, rudeni isvis palangoj per dvi dienas savo pusmecio norma pravaiksciojau…darbe reik laiptais lipt - iki kompo nera salygu davaziuot
Pasiimk metrą, vaikščiok man išpaskos, o aš būtinai pasakysiu kiek km suvaikščioju
stengiuosi nesedet masinoj, tai nueinu kazkiek…vasara per diena galiu nueit 10km ziema jei peskom i darba einu, per diena nueinu 4 km…
taigi, susumavus rezultatus…
nueinu kokius 200-300km