kiek kg?
kaip ir draudimas siem zuveliokam gaudyt dar yra
Nu kam tiek giros girdyt, kad net veizolai issprogtu? Manau kokius 3.5kg patemptu.
Karanksai, tai aisku kad pernykstis, kas tokiu metu laiku gira geria
kas gira kas snapsa kas sula kas alu
iš anksto atsiprašau, pagautas rugsejo men.
Geri vyrai gera gira geria, ir tt…
sebai, geriau idek veliau sita nuotrauka geguzes pabaigoj ,nes siuo metu nuo lizdu tik panasius ir vilioja
Tiek,kiek reikia
Nuo lizdu butu tamsesnis, ir kudesnis ir piktesnis. Pats supranti, papisai boba, o jinai *pimp…*akt ir pabego, o tu priziurek vaikus kol as subine atauginsiu
Karanksai, gal ir per anksti idejau,(reiketu tik po 05.20) bet cia ne nuo lizdu jeigu ką , o kuršių marios ir aš tik klausiu kiek kg…
Krakantuli , jei sis butu pagautas dabar (nuo lizdo), jis butu daug tamsesnis, murzinas, nepakeites nerstinio spalvinimo. Kadangi sitas sviesus sviesutelis- tikiu kad pagautas “legaliu” laikotarpiu.
nereik man tik mutint vandens visokiu maciau ir tamsiu ir sviesiu nersto metu ,o kai nudusta visai isbala pats ,serioga,zinai kai vasarele gaudai istrauki grazuolis tamsus ,o ant kukano biski pakabariojo ir pabalo tiek ziniu
Nu tai paklausei kiek, atsakiau 3,5kg?
dar kartą paaiškinu"Karanksui" pagautas kuršių mariose rugsėjo mėn.aš tik “žvejų-ligonių” akis ant kg. noriu pamatuoti
Tardai, daugiau…
Bijau ir pagalvot, bet gal 5kg
sebai, manyciau 4,3kg bus
Karanksai, tik visiskas salibed detu dabar sterka nuimta nuo lizdo, kiek suprantu sebas ne is tokiu, paprasciausiai nostalgija…
ok, nesiveliam i diskusija ,tikiu visi zvejai jau tikri zvejai ir zino kada kas kaip svarbiausia siuksles apsirinkt isvaziuojant