kiek kas esate PRARADE telefonu.
Ydomu butu suzinoti , kiek kas esate pamete ar ten KITAIP prarade savo telefonu… Asmenishkai teko viena paterioti , o kita sudauziau kai ish mashinos lipau (kalade buvo taip jam ir reikia )
1 - bet ir tai sugedo pats … niekur nepataise … taip ir guli spintutej. Tai neaisku, ar as ji praradau ar dar ne?
Na ash tik 2 ir tuos 2 kartus apipiso gerai, bet to daugiau tikrai nepasikartos.
xa xa ne vieno prarasto telefo
Na man tai 1 mobilu pavoge,nu isplese is ranku,kai kalbejau.Ech vis per ta mano issiblaskyma
!
Na o kitas tai guli stalciuje be naudos ir tiek.
Dabartini tai labai jau saugau,nes ir ta prateriosiu
uzvakar imeciau savo i long iland ice tea. tai ir numire… sake neimanoma pataisyt.
tiek.
Na buvau prarades tik viena, kai buvaau UK, kazkoks gaidys nukniso kai palikau pub’e ant staliuko, o nuejau tik alaus nusipirkti,ir svarbiausiai kaip nepamaciau as to asilo, nes staliukas buvo prie pat baro
1 pats sugadinau del kito apipiso
Cia toks kolega Pavlusha sugebejo per 2 savaites prarasti 3 mobilekus. Pirma siaip kazkur pamete. Antras nukrito po troleibuso ratais (gabumai). Trecio istorija tokia: visiskai girtas kabake priejo apsiauti striuke ir tada sove nuostabi mintis - patikrinti ar mobilekas vietoj. Taip jis vietoj, padejo ant stalo ir isejo…
Pac palikau savo 3410 takse pries dvi savaites…
tfu tfu tfu kol kas nei vieno…
pora telefonu atiduot tevams bei seneliams. vienas sugedo. viena pavoge. tiek
1-as, numiro. O geras buvo
asiu diewui dar nepraradau nei wieno… o dabartiny stengiuosi pasaugoti nuo wisokiu nelaimiu…
niu kol kas esu prarades tris… visus pavoge… (-:
kaip gerai, kad man dar nei vienas nedingo… labai faina
Uzjauciu tuos kuriems nepasiseke
esu prarades du, viena seip pavoge (Sony cmd-c1) pries pora metu, o kita (Sony j70) pavoge su ginklu rankoj, cia turbut daugelis zino apie ka as…
http://www.delfi.lt/news/daily/Kriminalai/article.php?id=1485044
uhu zhinom… uzhuojauta…
pachiam buvo pavoge telefona alcatel, bet xebra atkapste kas pavoge ir telefona vel turiu savo rankose, tada dar vienas shiaip sugedo, na zhinot sagemai sukrushti… tevui va priesh pora dienu ateme telefona… vat kaip buna…
As 2 pratyriojes ir viskas per ta
tpfu tpfu tpfu dar nei vieno nepraradau