kiek kartu galima,atleisti panai uz mela?
kiek kartu galima atleist panai uz mela,kai tu jai buni atwiras,kai turi ja1.kai ji man rupi,kai as ja myliu?
uz bet ka galima ir reikia atleisti N kartu, o ypac jei ta zmogu myli, jei jis tau rupi.
tik va, klausimas, ar nekrenta tokiu atveju pasitikejimas tokiu zmogum, kuris meluoja
Atleisk visada,jei myli
Kiekviena karta kai tau meluos
panai ar panelei…?
jauciu tame skirtuma
o tu.?
Panai!su kuria draugauji!
Na man tai pana skamba kazkaip saltai…Panele jau yra visai kas kita, siame zodyje daugiau meiles…Nezinau kaip kitiems bet man tai didziulis skirtumas…
Del atleidimo…Tai priklsuo ka ji tau meluoja! Jei tai smulkmenos, turetum jai visada atleisti, o jei rimtesni dalykai, tokie kaip isdavyste, nemanau, kad su tokiu zmogumi verta ilgai bendrauti…Na cia tik mano nuomone!..
jei melas nedidelis tai kodel gi ne. visi mes meluojam maziau ar daugiau. jei myli ir nori buti kartu - atleisk…
Jei meluoja - vadinasi negerbia, tai signalas, kad į tave žiūri kaip į savo šlepetes, būk atsargus, bet neparodyk, kad supykai. jei melas pasikartos, spjauk jai į veidą (kaip kupranugaris) ir apsisukes nueik…
, vaikinų poreikis yra didesnis nei merginų, ir kai ji kitą susiras "perliuką", va tada atsimins …
Na tokia tada ir mergina kad tau meluoja…tiesiog paprasciausiai ji taves negerbia…as tai savo vaikina labai gerbiu ir esu su juo atvira…atmink,jei myli zmogu tai turi atskleisti jam visus savo sirdies kampelius ir paslapteles…tai jeigu ji tau melavo tiesiog jums truksta abiems pasitikejimo ir pagarbos vienas kitu…apgalvok ar verta tada toliau bendrauti su tokiu zmogumi…gal uztex tik likti paprastais draugais…
Nepatarinekit mylinciam zmogui visada atleidineti.
Mergina paprasciausiai gali tuo naudotis, ypac , jei jai tas vyrukas zymiai maziau rupi, nei ji jam.
ne viska galima atleist, netgi jei labai myli. cia labai priklauso nuo zmogaus savigarbos. buna tokie, kai uz "kvaila mela" negali atleisti, nes per daug savigarbos pas juos ir pan (nenori zemintis bla bla bla). o buna tokie, kurie uz baisiausius dalykus atleidzia. bet as manau, kai atleisi tarkim ishdavyste, nebebus jau tokiu santykiu, kaip kadaise, sirdyje nuoskauda visada lix.
1 karta galima laikyt klaida.
2 kartas jau tendencija.
po 3 karto jau pasitikejimo nelieka - ir tada viskas
Taip!!!manau kad Lolita ir Ledynas yra teisus
uz nedideli mela galima atleisti jei tas melas buvo labai neiskaudino taves… bet jei tai pradeda kartotis daznai, tai jau nieko gero nebelauk… nebebus pasitikejimo… O isdavystes tai isvis neatleisciau ir teliktu tik skyrybos… nesvarbu kad ir kaip ta zmogu myli… jei viena karta to paragavo nores ir daugiau
atleisti reikia iki tol kol suprasti, kad tu ja nebusi laimingas. kartais meile akla ir mes leidziames su ja i kompromisus. t.y. sutinkame save pripratinti, kad tik buti su mylimu zmogum. BET manau, kad tai neteisinga, nes jei tu eini i kompromisus, reiskiasi nesi laimingas ir is esmes kankiniesi - o tai nera draugystes tikslas. tad gal verciau surask zmogu kuris tave tikrai gerbs ir vertins.
man asmeniskai skaudziau butu melas nei sidavyste,slykstu todel nzn kaip algciausi bet manau kad kad ir kokia stipri meile butu,pvz ugnis o meile vanduo,tad zinai ziurint dar koki kieki vandens uzpils ir kiek kartu bet kokiu atveju nzn kiek ugnis atlaikytu tisku tisku
Įvertinant kas parašyta kitoje Tamstos pradėtoje temoje,aš rekomenduočiau atleisti vieną kartą , vadovaujantis šia taisykle -"atleisk mūsų kaltes kaip ir mes atleidžiame jas savo kaltininkams".
O po to visiems laikams užmiršk tą paną, kad ir kaip tuo momentu skaudu būtų.
P.S.Jeigu taip nepadarysi,perskaityk įdėmiai kelis kartus šią žinutę ir ji iki reikiamo momento išliks Tavo galvos tamsiausioje kromelėje,o kai reikės - pats prisiminsi,kad nepaklausei.
Gaila taves, bet gal ji kitaip negali
gal tai jos prigimtis
. Beto iš kur žinai, kad ji taip daro
Turi įrodymas
,jei neturi tai esi paranojikas