Kiek kainuotu pakeisti sony ericsonui k750i klavietura?

Kiek kainuotu pakeisti sony ericsonui k750i klavietura?

Idomu butu suzinoti kiek kainuotu pakeisti k750i ericsonui klavietura ir kur tai butu pigiausiai galima padaryti Klaipedoje? Aciu uz atsakymus.

Klaipedoj nelabai zinau kur ten, seniai bebuvau, bet siaip reiketu susitaikyti kad 15 Lt tikrai teks palikti, gal ir daugiau, bet neturetu virsyti 50 LT Ne

pats nesugebesi atsidaryt ir pasikeist? Šypsena

O ten ne su varztukais prisukta? Siaip as klausiu todel, kad buvau signale (klaipedieciai turetu zinot) ir man sake kainuos 90lt, tai kazkaip per daug pasirode kaip uz klavietura ir pakeitima, galvoju kad tikrai kazkur pigiau turetu but tai ir klausiu Šypsena

as klaipedietis, bet kas per nesamone 90lt :o tikrai nekeisk ten. Labai paprasta tai pasidaryti paciam. Kai prisesiu prie pc numesiu linka kur rodo kaip isardyt k750. Paciam kai reikejo paardyt (pravalyt dulkes ir pan) tai viskas graziai gavos. O jei jau labai bijai tai pamegink nueit i akropoli, ‘Heltela’ (prie topo centro) ten dirba neblogas zmogus, esu ten taises kitus tlf, nemanau kad ten taves prasys 90 (kas per nesamone) Šypsena

90ltApakęs as bl uz 50lt pakeistauCha chaCha cha Seip bandyk pats px atsuksi tuos varztukus

50LT ? Apakęs Cia 5 min darbas, sunkumo 0 Cha cha Linkas : http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=870

Ta prasme 90lt cia iskaitant ir mygtuku kaina, bet vistiek man pasirode tikrai per daug. Aciu uz pagalba.

matai, nokia klavos kai kurios ir ganetinai virs simto kainuoja…