Kiek kainuoja tripod`as?

Kiek kainuoja tripod`as?

Tarkim naujas? Kur ju ieskoti?

na ir uzhklausei Mirkt nuo 20lt iki 2000lt (bent kiek as maciau), gal yra ir brangesniu… pigiausi kokiam topo centre, senukuose ir pan… siaip kiekvienoje didesneje buitiniu prekiu ir kompiuteriu pardoj yra tu pigiuju… tinka ten video kamerom ir fotikams… jei rimtesniu nori, tai vilniuj gali rast ne vienoj vietoj (pvz fototechnika, vilbra), o kitur gan sudetingiau. kaune berods tik fotocentre prie ivanausko muziejaus budavo rimtesniu shtatyvu… pats buvau isigijes Unomat shtatyva kazkada (topo centre pirkau) uzh kokius 140lt… savo beveik muiliniam aparatui… tai muilinis ir shtatyvas buvo… na ish bedos gal ir nieko! bet tik lengvam aparatui… dabar turiu manfrotto 055prob + rutuline galva Cha cha unreal geras dalykas!

A čia fotoaparatui ar kamerai? A jei kamerai, tai kiek sveria? Mirkt

Kamerai. Na tarkim su akumu ~15 KG, Kamera mano profaile.

as tai nesenai soligor pirkau, tinka ir zenitui mano, ir minoltai (skaitmenai) ir panasonic kamerai Šypsena125cm pirkau vilniuje pamenkalnio gatveje fototechnikoje, su krepsiu uz 150lt paemiau

Nu matai nuo jo kameros tavo soligoras bijau užsilenktų Cha chaNors ir nesveria ji 15kg - gal tik ~3kg manau. Vistik rimtesnio štatyvo reikėtų, ale jie pakainuoja 10x brungiau.

Matai kamera apie 3 kg, bet dar akumas Nekaltas išeina apie 12 kg ApakęsTikriausia nuo mašinos

Ne nuo masinos, bet ir ne originalas Cha cha Buna tokie kubiukai jie nedideli bet sunkus, kaip nors ji pakabint ant Shtatyvo

OT Maciau pas dugeli rimtu tripodu po viduriniu strypu apacioj kablys itaisytas. Gal kas rimtai paaiskintu kam jis skirtas?

Manyciau tam paciam. Jei akumas kabinamas ant liemens (kaip mano variante) taj jei kamera laikai ant stovo gali pasikabinti.

Man atrodo, geriau tu jo nekabink ant štatyvo. Jis kabalduos ir judins visą štatyvą. O štatyvam ribų nėr – kuo daugiau turi pinigų, tuo geresnis išeina. Bet jau geriau nepirkt pačio pigiausio – paskui neturėsi kur dėt

Reikia pamatyt savo akim kitaip sakant, daug neprisnekesi…

Na tas esmės vistiek nekeičia Nežinau Neseniai domėjausi štatyvais tokiai ~4 kg kamerai. Pas TVC Vinten Pro-5 vinten.com/product-detail.php?lang=1&&pid=37&fi d=4&rid=&gid = kainuoja ~1700 Lt, Fototechnikoje kažkuris iš Manfrottų irgi panašiai kainuoja. Iš jų su pirmuoju yra tekę bovytis - tikrai malonumas filmuoti.

mano poreikiams pilnai pakanka Šypsena nesu as profas, kamera paprastute, fotikai irgi nesunkus, tik susiduriau su beda, kai prie zenito prisuku tair3 objektyva, tai nebesilaiko ant statyvo, jei suku prie fotiko, reik sukti prie objektyvo, o ten sriegis neatitinka Žliumbia

Nu šiais laikais man rodos sriegių perėjimų net ir parduotuvėse yra, nebereikia tekintojų, kaip anksčiau