Kiek kainuoja nuvažiuoti automobiliu iki Olandijos (Amsterdamo)?

Kiek kainuoja nuvažiuoti automobiliu iki Olandijos (Amsterdamo)?

Noreciau suzinoti, kokia tvarka yra vykstant nuosavu lengvuoju automobiliu i Olandija. Kiek kainuoja draudimas kertant Lenkijos,Vokietijos,Olandijos sienas.Ar yra, ir jei yra-tai kiek kainuoja ekologiniai mokesciai, kiek ir kokiu daiktu galima isivezti i kiekviena sali, kiek galima kuro veztis… Praverstu bet kokia informacija…Butu gerai, kad nurodytumete bent jau kur tokios inforacijos ieskoti…
Aciu

Ekologiniu mokesciu nera. draudimas - zalia korta, dabar nepamenu, kiek kainuoja, priklausomai nuo draudimo laiko. atstumas apie 1700 km. Isivezti galima kaip ir visur. ant vokietijos/olandijos sienos muitine ir pasienis netikrina, tiksliau jos ten kaip ir nera. dienai masina pasistatyti amsterdamo centre bent jau praeita rudeni mokejau 35 guldenus (dabar ten eurai). zole - apie 16 guldenu, mergos (red light district) 50 - 100 guldenu (1 guldenas tada buvo apie 2 litus). benzas kaip ir vokietijoj panasiai, kazkur iki 4 litu. populiarios dujos, litras - nesiekia 2 litu. cia viskas apytiksliai.

gali nueiti i http://www.viamichelin.com/viamichelin/gbr/dyn/controller/HomePageCom .
Ten susivedes savo marsruto taskus, suzinosi keliu numerius, kaip geriausiai vaziuoti, atstumus (siaip jo, iki Amst apie 1600km).
Siaip salarka kainuoja ~0.8 euro, o benzas - nezinau. Bet gali gan sauniai nuvaziuoti su lenkisku kuru, o ten pilt tik viena karta. Tai Lenkijoj salarka 2.65 zloto.
Zalia korta i Europa 15 dienu kainuoja 83 litus.
Masina tai siulyciau statyti truputi toleliau nuo centro - dvigubai pigiau, o paeiti tik apie 15min. Nemokamai masinos nepasistatysi - nevark, as bandziau.
O kas del zoles, tai kituose miestuose ji beveik dvigubai pigesne. Be to kituose miestuose nera tokio kiekio turistu, kurie, patikek, ziauriai uzknisa, jei ten praleidi biski ilgiau nei 2 dienas.
Benzo tai nelabai galima veztis. Tiksliau, visai negalima. Cigareciu 1 bloka ant galvos, degtines 1 butelaiti a.g., alaus 1 litra a.g.

Zalia korta menesiui apie 120 lt,kuro gali vezt tiek,kiek i baka telpa.Parkingas dienos metu-3,5 eur uz valanda,nakti nemokamas.Miesto pradzioje kazkur 2 kartus pigiau.siaip tai viskas brangu.Bilietas i vaskiniu figuru muzieju-14 eur vienam Vyrai.dyzelis apie 0.8 eur,benzas-1,1 eur. cia tiek vokietijoj,tiek olandijoj.dujos -0.45 eur.Lenkuose pigiau.Olandijoj visur radarai stovi,kurie greit matuoja ir tave fotkina,taciau apie tai ispeja zenklai. 10 km/h gali virsyt,dar nefotkina. kur sankryzose greiti ryboja,ten atsargiai.dazniausiai ten buna 70 km/h. kiek shliundros kainuoja-nezinau,nes neklausiau.Labai jau baisios buvo.Sekmes

Nutariau sita tema iskelti i virsu. Gal kas neseniai vaziavo i Olandija. Pasidalinkit kaip ten su mokesciais, nakvynem ir kainom.

dabar as cia.pries menesi atvaziavau su savo masina.klausk ko nori konkreciau

Kiek ten kainuoja tie visi draudimai ir ar reikia ten kokiu nors papildomu dokumentu kai vyksti i kita sali pagyvent pora menesiu?

reikia paso ir viskas.ir jei su masina tai draudimo masinai.jei 2 men ,tai bus apie~150lt manau.as tiksliai nezinau,nes vairuoju masina su olandiskais numeriais,man tai neaktualu.

Gal dar pasidalintumete patirtimi vaziavimu per lenkija, olandijos kryptimi. kur renkates nakvyne, kuriuos kelius renkates? Jei kas vaziavot vasara - kaip del kempingu? (internete lenkisku kempingu nelabai matyt, gal apsmoka pas vokiecius pernakvot kempinge)
Vairuotojas butu vienas, o 24 val. varyti neidomu.

Avril-lavigne >> gal pati tu slamstas ???

KAS CIA PER slamstas ???

Niam niam

Gerai Gerai Gerai Taip

Gerai

chi Girtas