Kiek kainuoja inetinio puslapiuko sukurimas?

Kiek kainuoja inetinio puslapiuko sukurimas?

pasakykite, jei zinote kainas nuo maziausios iki didziausios.
dekui!

Mažiausia AlusAlusAlus, didžiausia - neribota.

nu gal rimtai,a?
nera noro man cia baikas kresti!

priklauso nuo to kas jame yra paprastas html ta nedaugiau 50-100lt
bet duomenu bazes flash navarotai ir java gudrybes
kaina uzkelia

zinok Clandestino visai teisingai pasake… Šypsena
nera nustatytu kainu… tarkim kaip… hm… duonos kokios Cha cha firmos brangiau ima… privatnikai maziau Šypsena tajgi…

Nu ale klausimas Nekaltas Uz viena saita paims 100 Lt, uz kita 50 000 Lt. Nuo turinio gi priklauso. Uz toki saita kaip Banga, tai turbut 5 000 - 6 000 Lt paimtu, jei ne daugiau.

ne,saitas nedidelis.
ka tik su studencioku kalbejau,tai iki 200lt siulo padaryt.
kaip suprantu is pasisakymu,tai normalu.
o del java ir kitokiu navarotu tai zalio supratimo Neneturiu kiek jie kaina uzkeltu ir apskritai ka jie duoda?

normalus klausimas,to, kas visai neismano tokiu dalyku!

Kiek kainuoja masina? Noriu pirkti, nezinau kiek kainuoja.

nesuprantu taves.ka vis man bandai irodyt.

pasakyk ko tu tixliai nori kas turi buti tame puslapyje
tada as pasakysiu tarkim savo kainaŠypsena

Nieko nebandau irodyti. Paprasciausiai kaina priklauso nuo darbo apimties, nuo to kas daro ta puslapi. Noriu pasakyti, kad cia kaip ir automobilis: ZAZas kainuoja 100 Lt, o Bugatti 1 000 000 $.

Visai neseniai tokia tema šiame forume jau buvo. O ir klausimas kvailas: visokių puslapių būna: nuo 1 Lt iki kelių milijonų.

as retai lankausi siame forume ir man skubiai reikejo info apie tai.
dekui visiems patarusiems,dabar liko kt prob. kaip is visos gausybes pasiulymu issirinkti viena vieninteli.Nekaltas
ikainiai labai skirtingi,kokybe irgi ivairi.

Supratimui apie Java, JavaScript, Flash ir t.t. Paprastas HTML puslapis turi tik nuotodas, keleta teksto formatu, paveiksliukus na gal dar pora suduku. O dabar paziurekime ka turi banga.lt foruma, galima ideti savo paveiksliukus, siusti zinutes, siusti SMS ir dar daug ka. Vat kas yra rimtas puslapis. Taciau tam neuztenka net JavaScript ar Flash, tam reikia rimtos PROGRAMAVIMO kalbos, o ne skriptinimo. HTML as nelaikau programavimo kalba nes ji neturi kintamuju ir nesaugo duomenu Cha cha