Kiek jums svarbi vaikino/merginos isore ir vidus
Na
na ishore gali buti swarbi tik ish pradziu, man VISKA lemia vidus…taip ir iwyko…isimylejau zmogiuka, kuris man anksciau atrode negrazus (tarkim shis zodis) bet pradejus su juo bendrauti, ji isimylejau, ir dabar, tixliau jau gan seniai jis man tikrai pasidare grazus, sexy ir taip toliau…o jo vidus nepakartojamas…echhh
ir tas ir tas yra labai swarbus!!!
Talent> butu malonu zinoti ir tawo nuomone shiuo klausimu
tau pasiseke kad taip atsitiko,ta prasme pradejo visapusiskai patikti,buna kad vidus nerealus,o isore,nu visiskai netraukia…o jei netraukia isore tai daugiau nei draugai su tokiu but be galo sudetinga
Visiskai sutinku su tavimi…
Isore tik pradinis ispudis…
Mano manymu svarbiausia vidus.Juk jeigu mes tikrai pamilstame zmogu,mylime jo vidu,o ne isore.Vidus-tai ir yra tas zmogaus unikalmas,kuris ji isskiria is kitu.O isore jau yra antraeilis dalykas,zinoma,manu visi su manimi sutiksite yra maloniau bendrauti su graziu zmogumi,taciau pasikartosiu-tai antraeilis dalykas…
busiu atviras: 99% ishore 1% vidus
50%:50%
po grazia oda pas visus slepias zarnos, gleives ir kraujas…
Manau reikia suderinti abu siuos dalykus
Man tai asmeniškai iš pradžių svarbiau išorė, o paskui, kai pradedi bendrauti, tai charakteris t.y. vidus tampa žymiai svarbesnis.
is pat pradziu isiziuriu isore, o po to ziuriu kox charakteris… dabar esu pastebejusi viena dalyka… galiu ji pasakyti tik grazus bachurai nepykit ant manes juk cia ne apie visus… tei va… pastebejau, kad dauguma, bet ne visi
grazus bachurai is vidaus ir paskutiniai lopai…
p.s. 32%:58%
Visiems labai aktualus klausimas Bent jau man asmeniskai visada buvo svarbus vidus, taigi jam ir skirciau daugiau demesio. Nors isore irgi gana svarbu, bet ji lieka antram plane
pritariu, ir manau kad kai tu tikrai pamilsti zmogu, jis tau yra pats graziausias, pats nuostabiausiaa ir pats paciausias
gthy rašė:
is pat pradziu isiziuriu isore, o po to ziuriu kox charakteris… dabar esu pastebejusi viena dalyka… galiu ji pasakyti tik grazus bachurai nepykit ant manes juk cia ne apie visus…tei va… pastebejau, kad dauguma, bet ne visi
grazus bachurai is vidaus ir paskutiniai lopai…
![]()
p.s. 32%:58%
as tai manau ne grazus bachurai paskutiniai lopai, o grazus bachurai su tavimi elgiasi kaip su paskutine lope, tai ir susidarei tokia nuomone
Manau vidus yra svarbesnis,na ir siek tiek isore.
ne karta sakiau, tai dar karta pakartosiu - jei vaikinas grazhus ir jei dar shiek tiek turi kazko galvoje tai man jau pats tas…o veliau ishauklet galima
man isore nera labai svarbi. taip, is pradziu ji padeda atkreipt demesi i ta zmogu, o veliau viskas priklauso nuo jo vidaus. juk galu gale mes kazkada pasensim ir nebusim labai jau grazus. niekada nedraugauciau su vaikinu, kuris butu labai grazus, bet proteliu butu visiskas vaikas
Ishdeekus rašė:
50%:50%