Kiek gi galiu sedeti be darbo!!!
Blemba, likvidavosi istaiga kurioje dirbau tris metus. Keturis menesius sedziu be darbo. Tuoj pulsiu i depresijas.
Kartais pagalvoji, kam reikalingas tas universitetinis isilavinimas, jeigu niekam tu nereikalingas. Ir kuo gi tu kaltas, jeigu tavo specelybe nepaklausi. Gal galetumete Jus kas nors is bangiskiu padeti…
Užjaučiu.Man spėju gresia panašus likimas
reikia ieskoti intensyviai…
manau per 3 menesius turetu pavykt surast
specialybe kokia?
Esme ta, kad mano specialybe nepopuliari… Platintojos darbas manes nedomina, o vadyboje as negabi. Kaip sako, kiekvienam savo. Viena, kas aisku, medicinoje ir svietime siais laikais nera jokiu perspektyvu…
Vaziuok i uzsieni.
Mielai vaziociau i uzsieni, bet nenoriu mesti mokslu, visgi paskutiniai metai.
vazuoja tie kurie Lietuvoje nieko nepasiekia…
Nejauti, kad nusisneki? Auksini?
O, apskritai, as Lietuvoje noriu normalu darba dirbti, o ne uzsienyje juoda darba dirbti…
taip… uzsieni irgi ne pinigais lyja…
Mielieji, gal zinot, kur dar galeciau kreiptis, o gal kas zino, kokia vietuke…
pupa, taip ir nesigirdome ka moki dirbti
Baigiau kineziterapija, siuo metu studijuoju soc. pedagogika.
Pasirasai savo CV. Pagal telefonu knygu sudarai sarasa firmu kuriose noretum dirbti (pagal savo specialybe, kuo daugiau tuo geriau). Po to skaitai sarasa nuo virsaus ir visas tas imones aplankai su savo CV. Pageidautina visose pasikalbeti su direktoriais arba su personalo vadovais. Sekmes!
nemanau Nu jei zmogus negali susirasti darbo Lietuvoje normalaus, kuris tam zmogui patikti, tai jis vazuoja i uzsieni dirbti juoda, purvina darba… Nekalbu atskirais atvejais kai ten pasiekia ka nors…
Linkiu tau kuo geriau susirasti darba cia Lietuvoje, kuri tau patiktu, svarbiausia nenuvertinti saves ir nuleisti rankas, kad nerasi darbo… Sekmes
Aciu uz palaikyma. Esu uzsiregistravusi ir Valstybineje ir privacioje darbo birzoje. Mano telefono saskaitos zveriskos. Niekada nemaniau, kad taip sunku bus susirasti darba. Nemegstu dejuoti, bet si karta, mano gyvenimas s…
Kas yra normalus darbas? Sedeti ofise uz 600? Ir kas yra juodas darbas?
Tai galima tavo CV pamatyti kur nors, manau kad kas nors is musu pamatys netycia skelbimuose tau tinkama darba