Susiduriau su tokia problema. Kai kur nors toliau pavaziuji, bedu nebuna. Akumas pasikrauna gerai.Bet kai tik po vieta pasitrini kai dabar tokie salciai uzklupo lietuva ryte niekaip negaliu uzvesti automobilio.Paziurejau kiek krauna generatorius, ir rezultatas toks.Prie pylno apkrovimo su sviesom ir stiklo syldymu taip pat peciuku duoda 13.6vol. Kas man galetu pasakyti ribas, nuo kiek iki kiek turetu duoti generatorius Voltu .Kad normaliai krautu akumuliatoriu.
Mano manymu krauna normaliai,pas mane sujungus visus vartotojus buvo 12.5,pakelus apsukas 13.2(meistras sake kad silpnoka bet vaziuosi)masina Honda accord 2.0,o tau reiketu nusivalyti klemus ,jei nepades keisk akuma.
Klemos tikrai nuvalytos, akumas antra ziema BOSCH 65Ah tas neaptarnaujamas turetu buti tikrai dar neblogas. Ar gali buti taip kad jisai skirtas siltesniems krastams kur ne tokios saltos ziemos?Gal akume uzsala rugstis?
Normali ta itampa tavo. Siaip jau akumo talpa mazejant temperaturai mazeja. Rodos apie 1% vienam laipsniui. o siaip gal brokas, gal buvai stipriai ishkroves ji kada… o gal ir salcio uzteko. Ir manau normalu, jei kur nors toliau vaziuojant ok buna (pastoviai kraunamas akumas). Nes, kai variklis daug laisva eiga dirba akumas kraunamas maziau(o gali ir is vis nekraunamas but, kai apsukos labai nedideles) + dar ziema naudojama sviesos, galinio stiklo sildymai, peciuko ventiliatorius…
Siaip tai krauna pas tave normaliai, gali buti tokia beda kaip pas mane buvo kad signalizacija pradejo grybauti ir naudoti nemazai itampos, o vazinejant mieste akumas per daug nepasikraudavo, tai keiciau signalke dabar viskas ciki, ten su testeriu galima pasiziureti viska isjungi ir pasiziuri ar itampa krenta ar ne
Matuok taip: ijunk tik artimas sviesas, apsukas laikyk ne maziau 1500, akumas tuo metu turi but nemires. Tai itampa ant klemu turi but 13.8-14.1V
PS jei lemputes standartines ty 55/60w
Esmi >> Tuctuojau atsiprasyk Rive As cia nepiktai, nu bet kam taip?
Rive >> Matai, brol, banga yra toks sush… dalykas, kuri ne tik kad neleidzia ideti url, kaip kad kiti normalus pasaulio diskusiju forumai, bet ir rusisku raidziu nesupranta, taip kad arba trink ta posta, arba bandyk isversti i lietuviu kalba.
Dar vienas Nemuno Vingis. Jam reikt atsukt ir nekreipt demesio.
Generatorius normaliai krauna, kai 12<U<15, idialiai kai U=13.9V, bet jau taip audi 87-91 manuale raso