kiek galima atleisti?

kiek galima atleisti?

noreciau suzinoti Jusu nuomone - jei zmogus vel sedo i kalejima, is kelinto karto galima nebetiketi kad jis prades gyventi kitaip? Is kitos puses ziurint - be mano pagalbos jis niekada neatsistos ant dvieju koju?Kiaulė

gali nebetiketi Ne
nei su tavo pagalba nei be jos jis neatsistos ant koju jei jis to pats NUOSIRDZIAI nenores. O jei tikrai nores, tai ir be tavo pagalbos puikiausiai atsistos…
Ka tu kam blogo padarei, kad aukotum savo grazu gyvenima tam, kas to nevertina ? Negi maza normaliu vaikinu ?

po kalejimo zmones keiciasi visam gyvenimui Žliumbia tikrai reikia jiems paramos

jei zmogus seda antra kart nebera prasmes tiket…jam jau buvo duotas sanasa pasitaisyt kai isejo…vadinasi jam jo nereikejo…Nekaltas

o tave kas prilaikys kad ant 2-ju koju stovetum?Nekaltas

Matai žiūrint kiek pati tikiesi atlaikyti.Vienas atsitiesia ir po vieno karto o kitas visą gyvenimą eina kreivu keliu,žiūrėk dar ir norintį padėti žmogu paskui nutempia.Va man artimas žmogus į protą atėjo 4 kartus atsedėjas gryžo pasakė viskas gyvensiu iš naujo ir ką 20 metų ramybės.

ek… na as gyvenu sawo gyvenima… istatymishka ir teisinga. o po keliu metu sutinku visishkai degradawusi buwusi artima zmogu nuo kurio pasitraukiau tada, kai jam labai reikejo mano paramos. kaip paziureti jam i akis? na zinoma, galina ziureti pro grotas… Baisu

O kam tau atleisti ??? Tu jam turi padeti arba ne. Nes jei neshioji pykti uzanti Kanda Tada geriau ish viso net nepradek

na…gal tai tik mano brolis? gal jis prasikaltes taip kad akyse nenoriu jo matyti… o visdelto…

o ar jis prase tavo pagalbos?Nekaltas