Kiek gali kainuot?

Kiek gali kainuot?

Kiek maždaug gali kainuot pavarų dėžės perdarymas iš automato į machaną? Skaičiuojant su visom dalim ir darbu. Čia senajai zilinei šimtinei. Bandyčiau viską pats su tėvo pagalba darytis, bet neišeina, nes garaže elektros nėra, o ir beto reikia sutvarkyt per mėnesį laiko…

Vau! Kvankt?

MrCyBoRg, kas yra?

o kam to reikia ? Nekaltas

geriau nauja zyla pirk

nu tai pirma susizinok kiek kainuoja siukslyne deze visas komplektas,pedalai,trosiukai,kule su viskuom…manau sita turejai susizinoti pries klaisinejat cia,plius uz darba kokius 4 stakus ruosk

wu cia maklevo su chuliganke, jo paklausk…

O reikia tam, kad ta mašina tik į priekį tevažiuoja. Tepalai blogi supilti, dabar labai skysti, tokios spalvos kaip kapučino kava. Bandysim keist tepalą su filtru, bet įtariu, kad nepadės tas…Dabar siūlo vienas servisas viską padaryt už 500lt, tai įdomu kokios kitur kainos…

uz 500??? Cha cha ir dar ziuri pigiau Juokiasi man eSkei dezes is vietos nieks nejudintu be 500 Juokiasi

nors siauliuos jauciu uz 150lt padarytu

Jo, 500lt, ale kadangi esu suvalkiečio sūnus, tai ir tų 500lt baisiai gaila Cha cha automato mano irgi sakė, kad nepradėtų tvarkyt be 700lt, nors dar nežino net kas jam yra Šypsena

lazinames,kad sankaba eilinei simtinei pakeistu uz 150lt? matau suda mali,bet kai duodu numeri net nesiteirauji…ir vel suda mali Veee

kur cia tokios kainos? Juokiasi …pasidalinkit ir su manim Nekaltasedit: nors gal senai 100 tiek ir kainuoja, issisokau truputy cia

xtrailui sankaba keite uz 240pinigu Ufff

paskutiniu metu kazkaip ne is vieno pradejau girdeti ,kad siauliuose tikrai nerealiai mazos kainos uz dauguma paslaugu Gerai

Raimukas, atvažiuok į Jurbarką, parodysiu kur gyvena tas meistras Cha cha

ka suda mali nx man teirautis as panevezy irgi simtinei eilinei ar astrai BBinei galiu uz 150 pasikeisti ir keisiuos Mirktpaklausk uz kiek eSui kvadriniui 4,2 pakeistu deze arba sankaba

koki su.da malu? as pnvz irgi zinau kur uz 1200-1500dazo be parkiu dazo, as del dazymo taves nefizdavojau nepradek tik verkti cia prie visu Cha cha

prie ko cia esas? NekaltasRaimukas>viskas logiska,daug kontoru prikurta buvo,nes siauliuose daug masinu is usa tvarkydavosi,kai numire sitas versliukas visi ir numete kainas,gi gyventi reikia. plia man tai px kas kiek kainuoja,man siaip smagiau butu pasakoti,kad remontuoju brangiai,nes pinigu turiu ir tt Cha cha jauciu taip ir reikes pradet varyt. va plia tik ka padangas isbalansavo uz 140lt Cha cha