kiek duotum uz mano nekaltybe?

kiek duotum uz mano nekaltybe?

Razrucha , as irgi Taves buvau stipriai pasigedusi(buvai kazkur prapuoles).Kai pamaciau , kad vel zinutes Tavo eina , tai nudziugau rimtai, linksmiau ant dusios pasidare …Buckis Tau.

ShowDown.As gi nepiktai , tiesiog prisiminiau ka rasei mazdaug pries menesi apie Razrucha…

Vajej, Laimute, kas ten priesh menesi buvo…apie papludimius kiba kazhkasŠypsena
gero vakaro tauŠypsena

ShowDown.Aciu , Tau geros dienos rytoj.

laimute mano miela (f)(f)(f)BučkisBučkisBučkis
Kaip pasiilgau aš Tavęs Gerai , kad žodžių nerandu išreikšt jausmams maloniems ir švelniems …
(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)

2 Kazkokia-imk Razruchos saldainius, bo jau antra zhinute, kai niekam jis ju neprakishaCha chaCha chaCha cha…o jei gera busi pribadys skyluchiu tavo harde su galu be galo daug;-)
kaip man taip neshvankiai gavos…Cha cha

ShowDown . Surazruchejai visai …

CHA, CHA, NA IR TEMELE PASIRINKOTE, O DAR SAKO KAD KLEOPATRA ELGESI KAIP KATYTE PER MORCIU, KAM KALBETI , O KAM PATYLETI

kazkokia, nepardavinėk saves, siuloma prekė pigi. Viskam savo laikas. Sutiksi savo žmogų ir viskas savaimė išsispres.Kietas

Razrucha, apsaugok mane nuo Laimutes;-)
O jei rimtai- nenoriu nieko kopijuot,
bet surimtet taip pat nenoriuŠypsena

4 paslaptis
jauti skirtuma tarp siu sakiniu: kiek duotum ir kiek duodi?

Kazkokia, jei tau duotu 100 lt.Kokį sprendimą priimtum ?

kazkokiaGėlėsGėlėsGėlėsBučkisBučkisBučkis
Ax , ir vėl TuGėlės jaudini mane begalo , kad tiktai aš to galo savo neprarasčiau …:wink:

4razruxa
saugok!!!neprarask!!!be galo gyvenimas bus ne tokis!!!

Chebra gi kitokie laikai sheip daba! :wink:
kazkokia seip manyciau kad ce tu jau turetum uz cielkutes nuemima pati susimoketi, zinai reikalas siek tiek skausmingas ir nesvarus…
Cha cha Cha cha Cha cha

kam skausmingas, o kam ne :wink:

Kas pasiulys maziausiai?

as tai nieko neduociau. Jaigu tu dar nekalta, tai reiskia is taves nieko gero ir nera. Kitaip sakant dar tam reikale zalia Šypsena

4razruxa :wink:
Bučkis