kiek duotum uz mano nekaltybe?
Razrucha , as irgi Taves buvau stipriai pasigedusi(buvai kazkur prapuoles).Kai pamaciau , kad vel zinutes Tavo eina , tai nudziugau rimtai, linksmiau ant dusios pasidare …Buckis Tau.
ShowDown.As gi nepiktai , tiesiog prisiminiau ka rasei mazdaug pries menesi apie Razrucha…
Vajej, Laimute, kas ten priesh menesi buvo…apie papludimius kiba kazhkas
gero vakaro tau
ShowDown.Aciu , Tau geros dienos rytoj.
laimute mano miela (f)(f)(f)
Kaip pasiilgau aš Tavęs , kad žodžių nerandu išreikšt jausmams maloniems ir švelniems …
(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)(f)
2 Kazkokia-imk Razruchos saldainius, bo jau antra zhinute, kai niekam jis ju neprakisha…o jei gera busi pribadys skyluchiu tavo harde su galu be galo daug;-)
kaip man taip neshvankiai gavos…
ShowDown . Surazruchejai visai …
CHA, CHA, NA IR TEMELE PASIRINKOTE, O DAR SAKO KAD KLEOPATRA ELGESI KAIP KATYTE PER MORCIU, KAM KALBETI , O KAM PATYLETI
kazkokia, nepardavinėk saves, siuloma prekė pigi. Viskam savo laikas. Sutiksi savo žmogų ir viskas savaimė išsispres.
Razrucha, apsaugok mane nuo Laimutes;-)
O jei rimtai- nenoriu nieko kopijuot,
bet surimtet taip pat nenoriu
4 paslaptis
jauti skirtuma tarp siu sakiniu: kiek duotum ir kiek duodi?
Kazkokia, jei tau duotu 100 lt.Kokį sprendimą priimtum ?
kazkokia
Ax , ir vėl Tu jaudini mane begalo , kad tiktai aš to galo savo neprarasčiau …
4razruxa
saugok!!!neprarask!!!be galo gyvenimas bus ne tokis!!!
Chebra gi kitokie laikai sheip daba!
kazkokia seip manyciau kad ce tu jau turetum uz cielkutes nuemima pati susimoketi, zinai reikalas siek tiek skausmingas ir nesvarus…
kam skausmingas, o kam ne
Kas pasiulys maziausiai?
as tai nieko neduociau. Jaigu tu dar nekalta, tai reiskia is taves nieko gero ir nera. Kitaip sakant dar tam reikale zalia
4razruxa