Kiek daugiausiai?

Kiek daugiausiai? Cha cha

Mieli bangiečiai… kilo mintis sužinoti ar jūs megstate išgerti… ir kiek? Cha cha Tai va… kiek daugeusiai alkoholinių gerimų esate išgėrę per vakarą? Mirkt sorry jei tokia tema buvo,nors aš nemačiau Nekaltas

kiaura 0 Šypsena ash negeriu Mirkt

kai buvo iki 18, vajezau… buvo viso tipo mixai, kokie tik gali buti ir labai daug, deja net iki zemes…
kai lygiai 18 ir jau beveik 19- nepatinka gerti, tik simboliskai, del vaizdo, vienas alaus ar mixo ir grieztai ne daugiau…(reti atvejai buna mazdaug karta i pora menesiu, kur leidziu atsigerti kiek daugiau, bet ne iki zemes…

pagyvensit-suprasit

kažkaip pati esu negerianti,ar nebent mažai… ir suprast man ner ko Mirkt

dviese du 0.7 butelius "auksines"… bet rytas tai tikrai ne mielas… na o siaip tai kai nori prisigert neskaiciuoji gi kiek isgeri geri kol truksti… o kitas reikalas kad tokios temos forume "iki 18"… ar ne per jauni a? tokiu metu tai budavo kur uzkampo po alaus buteliuka suvartom bet daugiau Baisu… gi ner kur skubet palaukit… nors zinoma gal geriau nei narkotikus rytumet…

son,butent tą aš ir noriu sužinot… kaip į alkoholį reaguoja būtent iki18 klubo lankytojai Mirkt

sorry tada sumaisiau forumusCha cha

daugiausia… 3 mergos viena litra degtines ;]

buvo tokia tema…
galiu gert iki zemes graibymo

sorry… bet sakau per paiešką aš nieko neradau Pavargęs

Negeriu.
O jei ir gerciau,nesigirciau savo "alkoholiniais rekordais"Nekaltas

dabar man geda sakyt TaipAngelas

Cha cha

hmmm sejp negeriu Cha cha
o jei taip , tai neskaiciuoju Cha cha
o rekordas…em…0.5 Nekaltas aisq ne alaus Cha cha per dvi valandas Girtas

Sakyk.GreitCha cha
Nesigirus,faktais faktaisCha cha

Kiek telpa.

pirmas: dviese per 5 min viena 0.5 baltos.
antras: tryse du 0.7 butelius baltos, per pora valandu.

Girls power Cha chaJuokiasi

o daba ejnu i maxima uzsipirkt shompano GirtasCha cha

NegeriuMirktLiežuvis

mmm…kartais…zujka…gersim kaip suniuka nusipirksiu…gi kristo tevas tu vis del to…privalai…truputi pasvest…FlirtasLaimingasBučkisTaurė

Juokiasi kaip krikšto tėvas Juokiasi Cha cha