Kiek daugiausiai esate isgere alkoholio

Kiek daugiausiai esate isgere alkoholio

Kiek daugiausiai esate isgere alkoholio ( Labai prasau rasyti tiesa, nes pasigirti betkas galime, o tiesa yra idomu ). Nu kadangi as pradejau sia tema taj pasakysiu:
Viena karta buvo plotas ir mane vienas zmogelis norejo nugirdyti, ne siaip sau, o del to kad buvusi plota as ji nugirdziau. Tai va gerem gerem o ziuriu tas suka stikliuka prisipyles jo negeria, o tik man pila.
Tai sekancia diena paskaiciavom kad as mazdaug "islakiau" litra degtines. Šypsena

Zhiu, Teisingas, nieko saw rekordai pas tave Šypsena O kas del asmeniniu, sunku pasakyt, kiek budavo ishgerta, bo kompanijoj sunku suskaichiuot…Shiaip manau, kad po puslitrio vodkes butu amen… Vyno litra galechiau…Tokie tai vat reikalai.

2>>teisingas,o tu,matau,dar SA turejai gera nick’'aCha cha jei ne paslaptis,kaip apturejai toki pavadinima?

tai ka,negi Vilniuj niekur nebepilsto???PiktasPiktasPiktas

price rašė:

tai ka,negi Vilniuj niekur nebepilsto???PiktasPiktasPiktas

Šiuo metu LT išvis nėra Guiness’'o Blogai. Informacija nepatikrinta, bet ją girdėjau iš baro savininko.

rugsejo men,kai buvau parlekes,tai dar pilste "Prie Parlamento"…

price rašė:

rugsejo men,kai buvau parlekes,tai dar pilste "Prie Parlamento"…

Pasenę duomenys

Ne mogli napi$at’’ Piva netu Tak net, napi$ali - PIVA NETU!!! Piktas

Cha chaCha chaCha cha

as dabar uz "Utenos Ausinio" buteli jus is savo salos "Gineso" skarbom uzmetyciauLiežuvis

teisingas>>> tai gal pasidirbam kokias hyper ragatkes ir…Cha chaCha cha

Nu per ilga ilga vakara esu susivertus 5 l alaus. Tada visa chebra muse rekordus kas daugiau. Kiek prisimenu rekordas buvo 11 litru. Bet tai buvo gerimas visa nakti. Ir dar karteli yra teke taip pat isgerti netoli 2 litru vyno. Gal ir buciau daugiau isgerusi, bet man atsistoja kazkoks gumulas gerkleje ir nebegaliu ne laso daugiau isgerti… Šypsena

oi daug, daug, tikrai, jus tiek nesat isgere Cha cha

oi, sese indree, zinau zinau, viena vakara skaiciavau, kol dar regejimo nebuvau praradusi Cha cha
as pati tai neskaiciuoju, a ka, tipo reikia…nu to jei reikia, tai paskaiciuosiu, alia kas skaiciuos tadu, kai as jau nebegalesiu skaiciuoti, o gerti dar gersiu Cha cha

nu ka sese alyva, to as skaiciuosiu -tu gersi, a paskiau apsikeisim, reikia sutart kada ir kur Cha cha

galvoju, kad panasiai kaip indree Mirkt
Cha cha Cha cha Cha cha
o jus kaip cia skaiciuojate: shot’'ais, gramais, puslitriais ar…dezemis Liežuvis
jeigu ka, tai senais gerais laikais "svaigau" nuo "Sovietskoje Shampanskoje" (pusiau sausas) Šypsena kiekio tiksliai neprisimenu, bet gal koki puskibiri ir esu netycia isgerusi Cha cha

indree rašė:

oi daug, daug, tikrai, jus tiek nesat isgere Cha cha

daugiausia galiu isgert(belekokio geralo)…puse buteliuko Cha chaCha chaCha cha po to AMEN Cha chaCha chaCha cha

Tik noriu ispeti, kad didejanti tolerancija isgertam kiekiui - alkoholizmo pozymis…

cia lietuvos ruskelis giriasi kaip jis geria:

Krc kakda ja zyl v tatarstane ja mok vypyt 10 l vodki nu u nas tam maros v letu nipadnimalsia bolse 100 nyze nulia nu i my takda valili nx kupatsa
i ja mok vypyt 1 l vodke s odnovo glatoka…Juokiasi

Nu sakau saziningai: tikrai Neeispudingi tavo rezultatai Cha cha. Bet tikros tiesos tau rimtas cempionas nelabai ir pasakys, nes Neelabai gali atsiminti… Na, nebent tas kuris kaip ir tu - dviese gere namu salygomis, tai is ryto pagal kailiukus gal ir matosi Juokiasi
As asmeniskai savo rekordo tikrai nezinau, nes megstu knaipes, o ten i saskaitas, jei jos ir islieka kiseneje, Neebutinai tiesa mielosios Flirtas tarnaites iraso
Cha cha

dar vienas ruskis(tas pats dimonas) pasakojo - “nu žyl ja v tatarstanie. nu bal byl balšoj ozyr. my biegajym k vadu takda vypjim pol liter vodky i apiat k vadu i tak begajem paka vsiu vodku vypjim… blt ja zi miesnij skaf”… o tikrovė tokia - pasiema faxo skarbonkę ir lūžta kaip vaikis… Alus Cha chaCha chaCha cha