Kiek dar liko motoristų?

Kiek dar liko motoristų?

Motoristai jau pradėjo naudoti suspaustą orą,el suktukus su galvomis,terkšles. Šitas reikalas liko sovietmetyje. Dar tėvas pasakojo kaip deficitas 13tukas buvo, gamindavo (kuro aparatūroje dirbo), puiki varkė sakydavo.

blogi raktai luzta geri issimeto, kad juos kur Žliumbia

nu jo ant 10 man irgi deficitas Cha cha

cu, jokio skirtumo, jei matai esmę Cha cha

Normalūs bachūrai su 10 ir 13 padarys ką nori.

inarch.lt/?portfolio=seb-arenos-teniso-vip-rubinespavydekit auriui Špyga

svarbiausia turėt 10-13 raktelį ir atsuktuvą kur keičiasi galas Cha cha o garaže ir pas mane su 10 rakteliu problemos… Cha cha

broliui proxxonu rinkini toki is didesniu padovanojau tai puikia naudoja Mirkt

tyngiu rasyt, bet esme tokia, kad galit vysi eit

Šropna, jeigu žiūrint iš retorinės pusės,tai reiktų gerai pagalvoti,kada kažkokiu reikalu atidarinėjam kapotą apart skysčių patikrinimui. Gi padangų patys,be staklių, nemontuojam,žvakių, diržų kelyje nekeičiam.

Tai aš ir klausiu, kiek liko motoristų. Ir ne esmė, pneumatiniai, kilpos, ar kitokie naudojami. Cha cha Būra, va, net amą prarado, ans, matyt, visus pameta Juokiasi

Istoriškai, tai esu antimotoristas - laužau motorus, o ne remontuoju Cha cha

is esmes nesutikciau, del 10mm tokio populiarumo, cia nebent kas laikrodzius remontuoja, pas mane gerokai didesnio kalibro truksta, cia tokie net nesimato :]]

butent pameta, nes geri raktai tik pametami !!!

prisijungciau sikart prie buros pasisakymo Taip Valio

arba nupisami

kol drylownyca nepasisake- Nieks nesuprata Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasikas nezino kas yra kas, iliustruoju: google.com/search?q=drylownica&source=lnms&tb m=isch&sa=X&v ed=0ahUKEwjcwvTL-qLLAhVBMnIKHfSLAWAQ_AUIBygB

17, 19 tie kur amzinai truksta, 24 dar toks einamas

termostatas, nezagsejai vakar Cha cha? su justeliu cerka darem, tai turejom tema apie tave Juokiasi