Kia Clarus? Gal kas bandet?
Tai va, vis negaledamas rast sau tinkamo aparato ir suprates jog universalai ne man, pradejau mastyt apie kapitalistines korejos technikos stebukla Kia Clarus Masina atrodo neblogai net ir pribumbasu yra pakankamai, o ypac vilioja jos kaina, as pats galeciau ipirkt 1999metu laidos skarbonke
Ir tureciau siokia tokia retesne masina, taigi gal galit apie ja pasakyt ka nors gero nes trukumus ir pats zinau (Prasta firma, pagaminta valstybeje kuri turi siena su komunistais ir t.t.
)
Zmones tai negi nieks nezinot apie technikos giganta Man labai reiktu bent menkiausios infos apie ji
Joje, kiek skaiciau Mazdos 626 agregatai, taigi, turetu buti neblogai. Mano "kambariokas" (viename kabinete sedim) su tokia 1997 metu laidos vazoneja kiekviena diena - nesiskundzia, nors , tiesa sakant, nelabai cia priimta skustis, jei kas tyli ir vaizduoji, kad viskas gerai.
…ziurek kad butu skandinavijai skirtas automobilis… na tipo "dienos sviesos" lempu apiplovimas ar dar kas nors … nes kitu atveju kraupiai rudija… nes kiek teko kalbeti su tokiu automobiliu savininkasi tai keikesi tie kas turejo ne musu krastams ruostus auto… o siaip ten tai mazda 626 rinkta korejoje su tam tikrais dizaino nukripimais