KETVIRTASIS BLEVYZGŲ MEETAS prie Vilniaus rotušės 16:00 ŠIANDIEN!!!
Tai va - ką tik buvo vienas meetas, reikia ir kito Žodžiu - čia rašot žinutes, ateisiu, arba šiaip klausimus DĖL MEETO, o visus grasinimus, siuntimus už marių šikt, linkėjimus ir šiaip vėmalus į kitas mano temas arba į privatą.
DALYVIAI:
-
Alkoholis
-
vorovajka
-
Shiltas
-
chlebas
-
Renataaa
-
smilt
-
eraserx
-
Pilies_riteris
-
KaroVyras
Vieta: Renkamės prie rotušės(VILNIAUS)
Data {NAUJA}: 2003 rugpjūčio 21 d.
Laikas: 16:00
Rašykitės, kas norit.
Aj, vos nepamiršau - VISI, KAS NORIT BŪTI ĮTRAUKTI Į SĄRAŠĄ, PRIVALO PARAŠYTI MAN Į PRIVATĄ SAVO MOB.NR., KAD NEBŪTŲ BEZPRIDIELŲ KAIP PER PRAEITĄ MEETĄ. Jei atvykti negalit, pranešat temoje.
Dėkui už eterį
Deja,atvykti ir vel negalesiu. Per toli nuo Vilniaus busiu
Jei busiu vln tai dalyvausiu Tikiuosi nepamirshiu…
Nu pancio. O ash jau tikejaus su tavim susgert. Kaip tik po atlyginimu bus.
o tu atwarysi?
Iskilmingai pareiskiu, kad manes ten nebus. Nebent vieta prie Palangos Gelbejimo stoties perkeltumete.
Neperkelsim
O kodėl Kaune negalit, manau prisijungčiau
Atvažiuok į Vilnių - paturistausi o vilniuj dėl to, kad aš vilnietis ir čia man pačiam patogiau, galit bandyti patys organizuotis, bet šiaip kiek mačiau senesnių bandymų, tai nelabai kam pavykdavo, mat čia jau susidarė tam tikras blevyzgotojų ratas, kuris į meetus(blevyzgų) ateina visada
Dėl to rato ir nesmagu, nes bajeriai seni paskui skraido ir įsipaišyt ne visada pavyksta, reiks pagalvot
lauksim lauksim, šaunu šiaip būtų, jei atlėktum iki Vilniaus
Tilia. Varom. Man irgi pirmas bus.
Pažiūrėsiu, gal pavyks šeimą kur nors išdeleguot, visai norėčiau
Chlebas,
susgersim Kaune, i Vilniu neatvyksiu.
Pancio. Kada? 5-adienis tinka? Man darbo diena uztrumpinta.
Tilia. Tu visiems bilietus i vaikishka rengini paimk. Tegul tevelis shvieciamaja veikla uzsiima. O pati sakyk kad i darba reikia arba komandiruote i vilniu. Negi man tave mokyt reikia? A?
Chlebai, nezinau kada, susirasysim dar.
Nesarmatyk ir nemokyk, aš juos kur pas uošvius išsiųsiu, o pati jau ką sugalvosiu
Na ziurek tu man. Vis linksmesne kelione bus. Ane?