Kersijimo budai
As nelabai jau kerstinga esu, bet si karta truko mano kantrybe. Tai, kad gal kas galetumet patart kokiu nors nelabai ziauriu zapadlo, koki nors kersijimo planiuka noreciau suorganizuot.
jei to asmens buto durys vis dar “minkstos”, tai galima truputi prapjauti ir su svirkstu prileisti pieno.po kiek laiko teks keisti duru oda…
arba gali padaryti teslos ir isgrazinti langus.labai “gerai” valosi.
arba i pasto dezute pripilk kliju ar dar ko (kai atnes laikrasciu aisku).
Saunuole
Bet manau dar karteli paziuresiu ‘‘Vienas namuose’’ visas serijas ir jau tada tai laux neblogas darbelis.
----------kersyt is principo nera geraiZinai kodel?
Todel kad net ir tobuliausias kersto planas turi savo trukumu
O trukumai kaip zinia dazniausiai priveda mus iki liudnu pasekmiu
Geriau leisk susimauti tam asmeniui ,kuriam tu lyg ir noretum atkersyt.JAm skaudes dar labiau
<AMP>juk tu minejai, kad nori nelabai ziauriai.
Kai buvau jaunas ir zapadlistas, na tai man patikdavo ant mashinos rankenos pakabinti pakabinama spyna (na ant tokios kai pas golfus buna), o paskui stebeti kai ardo mashinos dureles. Arba zhiema su shvirkshtu pripildavau i spyneles vandes, kai jos uzhshaldavo stebedavau, kai zhmogus lipa per bagazhine i mashinos vidu…ale gi ir smagumelis budavo.
Yra ir baisesniu dalykiu, bet bijau chia prisiskaitys tai man da ka apdarys
Jo nelabai ziauriai, bet is tu visu Makalkino pokstu yra ir nelabai ziauriu… Tik reik biski dar karta filma paziuret
Nekenciamam zmogui gali pavyzdziui i rankine ar krepsi kokio tomato pripilt, aisq kersto reikia venkt, nes po to atsisuks pries tave…
Sajenas> na, anyway aciu
Tada dar apmastysiu, ka cia teisingiau padarius… Bet rankos biski niezti, bet nieko… pakentesiu… susirasiu ka kita veikiamo…
Harrier> Geras Vargsi tie tavo nuskriausti zmogeliai
Na, aciu
cool girl> o kaip manai, gal isvis geriau ta zmogu [kuriam noriu ka nors padaryt] suvaryt pries kita zmogu?
Na ash nesu zhiaurus zhmogus, man tiesiog patinka stebeti ir jausti saldu kershto skoni. Tenais padaryti kazhka ko nematysi ir pan. ar tenais primusht sumusht - nesamone. Faina kai gali stebeti…o be to juk visada spesi kazhka zhiauresnio padaryti
negalima pykti uz tai> Ne, aciu, bet susilaikysiu
Harrier> O tau nera niekada kliuve uz visas tas pridirbtas skriaudas kaip nors atkenteti? Niekada neuzklupo ar panasiai?
Pas senoves japonus buvo toks budas - pasikarti prie prieso duru…
Geriau prisikti prie prieso duru, ir popiereis apdejus padegti… tada ishleks ir su kojom prades gesinti…
pirmiauisia kerstas buna tada grazus kai jis buna ne matieralus tada buna linksma