keptuve ont ratu
visai px ziemai ratai, kas ten zyze???
prie truliku akumuliatoriu nufotkinau, kol ziurejo su testeriu iskrova… iskrova po 10min nuo uzrakinimo 0.3, kai turetu buti 0.03
neplauk masinos statoile, matai kas darosi po tokiu plovimu, matine visa, nu nebent tajota ar seata turetum, ten dazai kokibe vsiotakoje, gali nors ir su metaliniu birka gramdyt, blizga ir po 100 metu kai naujas
Dregme daro savo. todel ir sroves nutekejimas padidejes.
tai gal veliau uzmiega… atsimenu kai savo bmw ieskojau galu, kodel taip vyksta… pasirodo trumpino laidas bagazines uzsidarinejimo
reikes palikt baltijos auto centre, lai ishkasa kame beda…
as irgi is tu. yra el gedu nemazai. Bet esu turejas ne tik 7er… esu turejas ir a8 ir mb s, ir cl, ir wv tai pas visus juos, kur yra daug elektronikos, daug pribumbasu, daznai pasitaiko visokie gedimai…
visiem cia su ta elektra… man ibizai gabaritas nei is sio nei is to nustojo degti, reikejo pakeisti lempute. uz konforta reik moket
man irgi golfui problemos… ryte isedus neatsilenke keleivio veidrodelis (el uzsilekiantys veidrodziai), tai teko islipt salta ziemos ryta, eit aplink masina per gilu sniega ir salta veidrodeli ranka pastatyt i normalia padeti. viskas veikia vel puikiai… Raimukas, tavo beda dar rimtesne uz mano buvo ir man tokia beda kaip tau, teko pirkti priekines lemputes dvi naujas
Man taipogi su golfu problemos, vakar perdegė priekinis ir galinis gabaritai prasidėjus šalčiams ir durelės prišalo
teko silikoną ir lemputes pirkti
vienos investicijos, o prieš perkant visi sakė, kad golfas labai jau patikima mašina
man langus skystis baiges
man tai dyzelis i pabaiga…
sian vectrai gabarito lempokas nusimuse, vieni nuostoliai
pas mani porsas vandens gavo baloje, kas per idiotas sugalvojo tokias zemas masinas gamint?
…baltijos centras …Einarui linkejimai
/nuo Gruzo
rafinuotas ko priekiniai langai siltnamio? galvojau bachurauji klaipedoj