Kepenėlės…
Kokias kepenėles paprastai naudojate patiekalų gaminimui? O gal žinote kokių įdomesnių patiekalų iš kepenėlių?
kepeneles
Taigi ka tik buvo tokia tema [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/3359 72.83-=(1703847275](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/335972.83-=(1703847275)
Man kepeneles neskanu
tik vistos kartais pavartoju, kai organizmas uzsimano. bet negaliu daug suvalgyt, nes negera darosi… isiverdu ir sukramtau siek tiek… taip kad receptu tai nepasakysiu
jei ir valgau kepeneles tai tik vistienos mano drauge jas labai skaniai gamina, tik va kad nezinau kaip, nes gaminti nemegstu, tai kaip ir receptas neaktualus
kepeneles-skanu.Labiau megstu zuvies(menkes).Recepto manau jokio nereikia .Ne zuvies kepenis, isverdi + svogunai,morkos,(galima dar visokiu prieskoniu-skonio reikalas)ta viska tusini paprastame puode. ir kas cia tokio sudetingo?P.S. o kiausini (vistos) isvirti irgi problemos?
man patinka. kartais gaminu su raugintais agurkeliais. labai skanu
kepeneles imk arba jautienos arba vishtienos. kiaulienos kepeneles kartesnes bei sausesnes. o receptu paieshkok bangoj. tikrai jau ne karta kalbeta. (man skanu troshkinant su daug obuoliu file ar pomidorais)
kepeneles
obuoliu file?! kas cia per dalykas ir kaip jis daromas?
Kas sako, kad nepatinka kepeneles, visada sakau - “paragauk mano mamos ar mochiutes pagamintu, o po to sakyk” Ishvirti reikia, apkepinti o po to troshkinti su baltu padazhu
Lygiai taip pat ir kepeneliu kotletai tinka su tokiu padazhu… Uzhsimaniau…
Nu tiesa sakant, jei norit mane nukankinti, maitinkite kepenelemis. Mano meniu tai paskutinis patiekalas.
imamas obuolys, nulupamas ir ishimamos seklos file ir yra
As irgi megstu kepeneles. As jas dazniausiai pakepu ir po to patroskinu su grietine. O beje ju negalima labai daug valgyti, sako nera labai sveika, tik retkarciais… Tiksliai nezinau kodel, bet regis kad kepenyse kaupiasi visokios ten kenksmingos ar siaip negeros medziagos… Bet yra ir kazko naudingo…
nelabai as tas kepeneles megstu, bet kartais suvalgau
man irgi neskanu
aš ragavau tik paprastai keptas kepenėles, todėl patarti su receptais negaliu
Man kepeneles - skanu. Naudojame kiaulienos kepenis. Kad neturetu kartelio prieskonio, kepenis reikia labai gerai isplauti, pamirkyti keliuose vandenyse, kol vandenyje nelieka kraujo spalvos, po to reikia pamirkyti piene(bent jau 3 val.). Po to jas kepame su svogunais ir siek tiek morku. Visas skystis keptuveje, susidarantis kepant kepeneles, turi isgaruoti! Zodziu - Nebuna neskaniu kepeneliu, o tik buna nemokanciu jas paruosti .