Kepenėlės...

Kepenėlės…

Kokias kepenėles paprastai naudojate patiekalų gaminimui? O gal žinote kokių įdomesnių patiekalų iš kepenėlių?

kepeneles Veee Veee

Taigi ka tik buvo tokia tema [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/3359 72.83-=(1703847275](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showForumPosts/335972.83-=(1703847275) Nekaltas

Man kepeneles neskanu Ne

tik vistos kartais pavartoju, kai organizmas uzsimano. bet negaliu daug suvalgyt, nes negera darosi… isiverdu ir sukramtau siek tiek… taip kad receptu tai nepasakysiu Ne

jei ir valgau kepeneles tai tik vistienos Šypsena mano drauge jas labai skaniai gamina, tik va kad nezinau kaip, nes gaminti nemegstu, tai kaip ir receptas neaktualus Šypsena

kepeneles-skanu.Labiau megstu zuvies(menkes).Recepto manau jokio nereikia .Ne zuvies kepenis, isverdi + svogunai,morkos,(galima dar visokiu prieskoniu-skonio reikalas)ta viska tusini paprastame puode. Apakęsir kas cia tokio sudetingo?P.S. o kiausini (vistos) isvirti irgi problemos? Apakęs

man patinka. kartais gaminu su raugintais agurkeliais. labai skanu Niam niam Niam niam Niam niam

kepeneles imk arba jautienos arba vishtienos. kiaulienos kepeneles kartesnes bei sausesnes. o receptu paieshkok bangoj. tikrai jau ne karta kalbeta. (man skanu troshkinant su daug obuoliu file ar pomidorais)

kepeneles Veee

obuoliu file?! kas cia per dalykas ir kaip jis daromas?

Kas sako, kad nepatinka kepeneles, visada sakau - “paragauk mano mamos ar mochiutes pagamintu, o po to sakyk” JuokiasiIshvirti reikia, apkepinti o po to troshkinti su baltu padazhu Niam niam Lygiai taip pat ir kepeneliu kotletai tinka su tokiu padazhu… Uzhsimaniau… Girtas

Nu tiesa sakant, jei norit mane nukankinti, maitinkite kepenelemis. Mano meniu tai paskutinis patiekalas.

imamas obuolys, nulupamas ir ishimamos seklos Mirktfile ir yra Mirkt

As irgi megstu kepeneles. As jas dazniausiai pakepu ir po to patroskinu su grietine. O beje ju negalima labai daug valgyti, sako nera labai sveika, tik retkarciais… Tiksliai nezinau kodel, bet regis kad kepenyse kaupiasi visokios ten kenksmingos ar siaip negeros medziagos… Nekaltas Bet yra ir kazko naudingo… Taip

nelabai as tas kepeneles megstu, bet kartais suvalgau Šypsena

man irgi neskanu Veee

aš ragavau tik paprastai keptas kepenėles, todėl patarti su receptais negaliu Nežinau

Man kepeneles - skanu. Naudojame kiaulienos kepenis. Kad neturetu kartelio prieskonio, kepenis reikia labai gerai isplauti, pamirkyti keliuose vandenyse, kol vandenyje nelieka kraujo spalvos, po to reikia pamirkyti piene(bent jau 3 val.). Po to jas kepame su svogunais ir siek tiek morku. Visas skystis keptuveje, susidarantis kepant kepeneles, turi isgaruoti! Zodziu - Nebuna neskaniu kepeneliu, o tik buna nemokanciu jas paruosti Taip. Girtas