KEMI Kaunas, Jonavos gt.
Jonavos gatvej, Kaune taise mano masiniukui vaziuokle. Po remonto isleido su nepriverztu sarnyro konuso varztu (keite shake su sharnyru ir po to dar suvedima dare) . Bildesys ziaurus buvo. Atvaziavau aiskintis, tai bande irodyt kad dar reikia amortikus keist uz 600Lt. Sakau pagalvosiu tada. Po to uzsukau i kita servisa sako gerai kad rato nepametei… Nuvariau i kemi sakau kaip suprast??? O jie ramiai sako reikejo originalias dalis det - jokios garantijos. Prie ko dalys ir darbas??? Sakau tai nors suvedima patikrinkit ar gerai, nes su klibanciu daret. Ne, sako uz suvedimo patikrinima reiks moket… Zodziu neuzhsiraukit ir jus…
Uzsiraut neimanoma. Tiesiog nereikia susidet su Kemi, Tanagrom ir kitokiais “placiai zinomais” servisais. Viska puikiausiai gali sutvarkyti patentininkai ar tiesiog garaziniai meistriukai. Tiesa, reikia zinoti gerai uzsirekomendavusi meistra.
senas bajeris su kemi
beje, matet kokie ten meistrai pagrinde pas juos dirba…Vieni pacaniukai, 20-25 metu, geltonsnapiai. Nzn, taciau kazkodel ju profesionalumas man mazu maziausiai abejotinas.
Ne naujiena, esu ir as girdejes panasiu atsiliepimu apie juos…
Uztai lupa po 5-10 lt uz kiekvieno varzto atsukima. Urodai. Kiek tekdavo vaziuot nes skubejau ar pan tai visada parindavausi. Ir Kemi ir A1 nepritariu
Tai kur kaune vaziuokle remontuot? beje jonavos gt Kemi nebera, ten A1 pasidare )
Geri ten specai kriksto tevas pas mane paprase gal as jam tiesiog galeciau vaziuokle siaip perziuret(lagunai)nu viskas ciki isskyrus viena traukes antgali sakau nuvaziuok kur pakeis ir psio nebildes nieko ten daugiau nebera,atvaro uz keliu dienu sako plem servise pakeite pbdare suvedima i bilda vistiek da reik traverso gumas keist…Uzmeciau aki nu geras pakeite nuo koloneles abi traukes su obuoliais o antgaliai seni vienas kaip klibejo taip ir kliba is rankos be dideliu pastangu…Nu saunuoliai jie ten
aj, man tai nei poršui nei bulkai nesugebejo suvedimo padaryt - poršui sake programos neturi, o bulkai tai rado gedimus kelis, kurie kazkaip dingo nuvarius i kita servis remontuotis… ir va kai nuvariau paprasyt kad termostata idetu tai nelabai rado, kur anas dedas, kolei neparodziau
Man Tanagra buvo kažkokiam velniui bulkoj vairo kolonėlę atsukus. Po to padarė suvedimą… Važiavau Klaipėdon, tai mašiną gaudžiau po kelią… Atvariau grįžęs į Tanagrą, sakau šo za fignia? O jie - tai tau kolonėlę kažkas neprisuko…
Blem, sakau taigi paskutinį kartą tik pas jus tebuvau… Jie -
Saukau davai sukit ją atgal normaliai. Tie prisuko ir vėl
… Sakau o kaip dabar suvedimas? Tie - tai važiuok, pažiūrėsi, jei trauks kur, tai atvažiuok vėl… Sakau nix.uja, padarykit normaliai dabar suvedimą už kurį aš jau sumokėjęs esu… Krč po viso kipišo viskas buvo atlikta…
O gi per reklamas taip reklamuoja ten tuos visus servisus , “kvalifikuoti meistrai , geros kainos” ir t.t. , vnz kad “kitur neikit tik pas mus , nes pas mus geriausia”… nervas ima
Pasiskaitai žmogus netaisęs gyvenime mašinos taisykloj ir baisu daros, jei kas joje suges ir pats savo elementariausiomis žiniomis nesugebėsiu pataisyt Nes dar į gatvę be motoro paleis…
Gal ir negeras servisas, bet pakankamai gerus amortikus nebrangiai pardavineja (Monroe). Tik stai pakeisti siule uz 50, ka pats sekmingai atlikau per pora valandu. Kartais malonu rankas susitepti
bijau suklyst bet berods neklystu kad tas KEMI jau nebe kemi o A1… arba greitu laiku iskabos keisis
Na visa laika tvarjausi Kemi Jonavos gatveje nusiskundimu neturiu.
Kemis Kemiui nelygu, Siauliuose, Pramones g. remontinausi ne karta, tai be nusiskundimu, tik salia stoveti visada reikia- p r i z i u r e t i . Pagr. vadybininkas kazkur matytas tai visada parenka pas toki vyresni meistriuka ir ok
BL vel tas keiksmazodis kemi girdet. Mane irgi bande apstumt Klaipedoj priesh savaite kazkur, irgi tie patys kemi. Cia visa istorija [bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/351322.24 1-=(1138505557](http://www.bite.lt/plius/bendravimas/klubai/2forum.showPosts/351322.241-=(1138505557)