Keliu metu musu jaunimas pradeda samtykiaut

Keliu metu musu jaunimas pradeda samtykiaut

mano laikais 18 buvo pats tas dabar ziuriu kad jau 15 buna patyre.
ka manot
man tai nelabai normalu.

o kada tie tavo laikai buvo, senuk? Cha cha
man tai atrodo, kad panos apie 15 metu, o ciuvai apie 17.

Visai teisingai… man buvo apie… nu ką aš vis apie save…merginos nuo 14 maždaug (nors yra lietuvoje ir ištekėjusių 12-mečių), o bahūrai nuo tada, kai tik agregatas atsibunda

O kiek tau buvo kai pradejai…? Nepyk, tiesiog smalsumas. Cha cha

man, kai pradejau, buvo jau be vieno menesio septyniolika Aš nekaltas

o is kur zinai, kad jau pradejau? Cha cha

[quote]
Ralis. raše:
o is kur zinai, kad jau pradejau? Cha cha

Logiskai mastant, kai tau jau 24, tai turetum but pradejes…
ŠypsenaTodel mergina ir klausia… Reikia gi zinoti nuo kada musu vienas is moderatoriu pradejo Liežuvis

Tiesiog speju Šypsena

Na paskaicius kai kurias zurnalu skiltis tai plakai ant galvos pasisiausia nuo kalusimu kuriuos uzduoda 12-metes, nemanau kad kuo anksciau pradeda tuo fainiau… Aš nekaltasAš nekaltas as pradejau gana velai ir visiskai del to dziaugiuosi Cha chaCha chaCha cha

o klubas vadinasi “noriu susipažinti”, Rali, nepraleisk progos, kad paskui netektų gailėtis… tonkij namiok Mirkt

18 aš asmeniškai, bo ilga laiką sportas mano visą laisvalaikį suėsdawo… niekam kitam nelikdawo…
manau 14 per anksti pradėt santykiaut, jos pačios manau nesupranta ka daro… o vėliau gailisi, ar mo nakties ar po mėnesio, ar po metų , ir t.t.

Kas ismoke atspeti slapciausias mintis, ka…? Bliamba net susigedijau… Aš nekaltas

man pirmas kartas buvo 14 metu… bet tai jau buvo seniai, dabar jau turetu jaunimas anksciau pradeti…

kiek tas jei nepaslaptis - wėlai?m?

Nesamone…ka cia jau visai nori vaikai kad tvirkintusi! blin paskui verkia merginos kad penkiolikmetem visokios ligos augliai ir pan. ko antsciau nebudavo nes kai pradedavo savo lytini gyvenima kunas buvo labiau subrendes. ANSCIAU nei 14…nu savsiem …Blogai

Nesamone…ka cia jau visai nori vaikai kad tvirkintusi! blin paskui verkia merginos kad penkiolikmetem visokios ligos augliai ir pan. ko antsciau nebudavo nes kai pradedavo savo lytini gyvenima kunas buvo labiau subrendes. ANSCIAU nei 14…nu savsiem …Blogai

[/quote]

Teisingai!!! Taip jiems ir reikia, duok velniiu siems neismanelems. Kad suprastu, jog trirkinti vaikus negalima.

pirma orgazma patyrew berods 13 ar 14 o su mergina pirmas kartas buvo hmmm nesakysiu Šypsena galiu tik pasakyt kad jaunas buvau didelis drovuolis Šypsena

Jo Šypsena mano pirmas 18 buvo kazkaip ir aukletas taip buvau Šypsena
Visai kaip kokian seriale BEVERLIHILSAS ŠypsenaŠypsena

…ryshkiai per anksti!!!Cha cha