Visai teisingai… man buvo apie… nu ką aš vis apie save…merginos nuo 14 maždaug (nors yra lietuvoje ir ištekėjusių 12-mečių), o bahūrai nuo tada, kai tik agregatas atsibunda
Na paskaicius kai kurias zurnalu skiltis tai plakai ant galvos pasisiausia nuo kalusimu kuriuos uzduoda 12-metes, nemanau kad kuo anksciau pradeda tuo fainiau… as pradejau gana velai ir visiskai del to dziaugiuosi
18 aš asmeniškai, bo ilga laiką sportas mano visą laisvalaikį suėsdawo… niekam kitam nelikdawo…
manau 14 per anksti pradėt santykiaut, jos pačios manau nesupranta ka daro… o vėliau gailisi, ar mo nakties ar po mėnesio, ar po metų , ir t.t.
Nesamone…ka cia jau visai nori vaikai kad tvirkintusi! blin paskui verkia merginos kad penkiolikmetem visokios ligos augliai ir pan. ko antsciau nebudavo nes kai pradedavo savo lytini gyvenima kunas buvo labiau subrendes. ANSCIAU nei 14…nu savsiem …
Nesamone…ka cia jau visai nori vaikai kad tvirkintusi! blin paskui verkia merginos kad penkiolikmetem visokios ligos augliai ir pan. ko antsciau nebudavo nes kai pradedavo savo lytini gyvenima kunas buvo labiau subrendes. ANSCIAU nei 14…nu savsiem …
[/quote]
Teisingai!!! Taip jiems ir reikia, duok velniiu siems neismanelems. Kad suprastu, jog trirkinti vaikus negalima.