Keliu metu budami pirmakart ikrovete kamuoli i krepsi?

Keliu metu budami pirmakart ikrovete kamuoli i krepsi?

kazkas sove i galva pasidomet keliu metu liaudis pradeda i krepsi deliot. Pvz as - dar budamas 15 metu.Kietas

Na man gamta pagajlejo ugioCha chataj as pirmakart idejau kazkur kaj man buvo apie 16mNekaltas

Pirmakart įdėjau kokių 16 metų,tada buvau apie 187 cm ūgio,dabar esu 189 cm,jei neblogos formos tai ikalu,bet jei prastesnės tai labai sunkiaiDrovus
P.S.Sirtautas-ūgis 190cm,bet tris kart LKL oro karaliusGerai

neikroviau ir neikrausiu Ne

As tai gal kokiu 10-11Nekaltas Turejau kambariniMirkt o i “tashe” (krepsiLiežuvis)- tai jau keliu metuku budamas prisikraudavau kamuoliu vaziuodamas pas seneliusMirktCha cha

Man buvo kazkur 15,5…Su dviem rankom 16, su dviem rankom is vietos 16,5…dabar man 17 kraunu kai buna su keliu viskas tvarkoj(o jis padla oziuojasi) (ugis 186)

Į pagal kašio standartus iškeltą kašę neįdėjau ir ko gero niekad neįdėsiu, bet dėl to man giliai nusišikt, geriau iš kokių 30 m gerą smūgį į fulės vartų deviatką įvaryt.

Alus

Mokykloj kroviau, kai buvau dešimtoj klasėj… tai reiškias, kad šešiolikos… bet, žinoma, ne iš žaidimo… Mirkt

Dabar esu 186 cm ūgio kažkur… ir kraunu su dviem rankom, nuo dviejų kojų, kai gerai apšylu… Laimingas O šiaip… iš žaidimo tik porą kartų yra pavykę įdėt…

va butentTaipcia betkoks ciuvas pirmakart uzsimanes paspardyti kamuoli neikalsNekaltaso va,idet taj ble jokio mokslo nereaikia,tiesiok ugio reaiia turet,na dar truputuka suolio,ir gali det i ta kaseNekaltaso jej dar rankas nors kiek ilgesnes gamta duoda,taj jau ir i profus gali iseaitCha chao va fulej reaikias viska treniruotese atidirbt,ir joks ugis tau nepades,prasimust kurnors fuleiGerai

O tu pabandyk iš 15 metrų į kašį imest

[quote]
va butentTaipcia betkoks ciuvas pirmakart uzsimanes paspardyti kamuoli neikalsNekaltas
[/quote]

aišku neikals,bet paspardęs į tą pusę bent mušCha cha

Na tu čia suskėlei.Juk ne kiekvienas ilgas gali tapti geru krepšininku.

[/quote]

na kadangi nesu labai aukstas ugis 182-183cm na tai dar nekraunu, nu man 16 bet manau kad vasara ikrausiu Cha cha

nekraunu, bet planuoju kraut ant kito rudens, jei viskas pagal plana Šypsena 177 ugis Šypsena

Nu va ,turesim ant Lietuvos T.Edney
Cha cha

gal 11-12 klasėj Nekaltas

aš paprasčiausiai visai ne kašioras todėl nemoku taisyklingai atsispirti į aukštį, - galiu laisvai įdėti su kaire ranka arba su abiem, kadangi galiu atsispirti tik nuo dešinės kojos, tačiau kadangi esu dešiniarankis, tai su dešine ranka kalti būtų žymiai lengviau, nes tada eina tvirtai suimti kamuolį Šypsena šiaip visi sako, kad jei atsispirčiau nuo kairės tai mano dėjimai tipo būtų "super" Cha cha nu bet taip nesigauna ir px yra =]

Spiries desine koja ir dedi desine ranka BaisuBaisu nu nx

PAts ikalaiau kazkur 11-12 klaseja, ugis buvo apie 183-85 cm

Is zaidimo neikraudavau, beda tame, kad mazas delnas ir neapimu kasio kamuolio, ir rankos neilgos, bet suoliukas pol *pimp…*a budavo
i auksti isokdavau 175 cm(cia turiu omenyje per kartele pesokdavauCha cha), tam daug nesitreniruodavau

na i standartini ikroviau budamas 17m. (nuo suoliuko Cha cha) O normaliai tai jau nebepuoseleju minciu.

Nu 30 lanka kartais lieciu, tai jauciu kokiu 55 krausiu jau… Juokiasi

Labai svarbu ne tik ūgis, rankų ilgis, šuolis, bet ir toks dalykas kaip pečių aukštis, jei taip galima pasakyt. Pas kai kuriuos bičus būna nu taip pečiai pasikėlę biškį, lyg susimetę į kuprą (nu blyn nemoku paaiškint, tikiuosi suprantant). Turiu tokį gerą pažįstamą: šuolis prastas, ūgis apie 190-92, mano apie 184, taigi skirtumas nėra milžiniškas. Tačiau kai stovim šalia, mūsų pečių lygių skirtumas 20 cm kaip minimum. Atrodytų, kad prieš 200-205 ūgio stovėtum. Dėlioja atsipūtęs, nors sakau: šuolis apgailėtinas.
Išvada: svarbu ne kaip aukštai galva (ūgis), o kaip aukštai rankos prasideda Cha cha