Keliu erelis
nieko baisaus
kai turi golfa tai gali daryt ka nori
viskas buvo taip, skubejo aplenkti, lenke ketvirta uosta, baiges lenkti vaziavo pries peugeot per 30m. Galetu i sia foto galerija daznaiu keliukai uzsukti, gal padetu tokios foto.
Tokias nuotraukas reikia siųsti mentam-tik turi būti nurodytas laikas ir vieta
STUKACI
(turbo), lox?
Jei yra bent vienas sventas - tegu meta i mane akmeni Ateis laikas patys mentai ji nubaus… gal net skaudziau nei dabar nubaustu
kirto istisine… nu ir ka? patys kaip vazinejat… visu taisykliu laikotes? ar jus tie pensininkai, kurie 30km/h vazineja, o gal tos bobutes, kurios stebi visus pro langa ir skuba viska pranest mentams? beje, naudotis telefonu vairuojant negalima, tai gal pats, foto autoriau, issiskusk save pirma mentams?
tu esi
…viršijo greitį-nu ir ką? pervažiavo per raudoną-nu ir ką?..ir aplamai-KET sugalvotos pensininkams ir pėstiesiems o ereliai kaip Hexagon ir (turbo) gali važinėti kaip nori kadangi kiti irgi ne šventi. Vienžo jeigu kažkas nesilaiko taisyklių tai ir man nebūtina jų laikytis …
poršas : butent
neteisinu tu, kurie vazineja belekaip, bet KET, speju, dazniau ar reciau pazeidineja kokie 99% sio forumo dalyviu. Ta ir norejau pasakyt, kad patys ne ka geresni, o smerkti ir moralizuoti kitus puolat iskart
(turbo), jau grįžai iš stoikės? Ko tai anksti baigėsi šnd
siaip idomi situacija…su golpu viskas aisku,bet va fotografas irgi nusizenge taisyklem porsas>kur siusti foto reikia? gal gali uzvesti ant nuorodos?
Hexagon, jis kirto dviguba istisine, ir atliko lenkimo manevra. Naudotis ar kalbeti nelefonu negalima? Antra zinai tokia funkcija kaip nuotraukos apkarpimas??? ar zinai kad i banga nuotraukos dydis turi buti ne didesnis nei 250KB gal kaireje puseje mano pakausis matosi… gal draugas is galo fotkino. Del mano tel ir naudojimo yra daug GAL o anas vairuotas be gal KALTAS
as speju tas su pezuku ne ka sventesnis ir vilkosi paskutine eile lyg niekur nieko
Lietuvoj eismo taisyklės golfams galioja tik dalinai, kuo senesnis golfas, tuo mažiau taisyklių galioja Kiekvienas galėtų pranešti, tik va reikės prisistatyti, o baimė būti pavadintam stukačiumi tarp mūsų užgožia elementarios tvarkos poreikį
acapulco, pezukas vaziavo 55km/h… tas golf vairuotojas ne pirma masina lenke tokiu budu…
Ble teisingai, reik siust mentams fotkes, kad ble apramintu tokius dalbajobus, kur antroje juostoje velkasi, taip ■■■■■■, kad jau net per istisines tenka lenkt, nesuprantu, kaip zmones tokie nesupratingi