Kelinto numerio dalgiu esate shienave, ar isivis esate shienave su dalgiu?
karocia tak… as tai shienaves ir javus pjoves pamenu dar mazas kai buvau tai tevas buvo padares ir istates 6nr dalgiuka, poto kai paaugau teko ir su 8nr man pats optimaliausias buvo, o dar bandes 9nr ir 10nr tai tie perdideli, shiaip zole guldydavau noriai, bet tik nedaug
Esu pjoves su 5 nr visai neblogai sekas o pagal TSRS standartus kiek atsimenu diziausias nr yra 7 a kaip tu pjauni su 8 9 10 ?
pagal TSRS standartus buvo didziausias 10
mr_mix rašė:
Kraujus rašė:
mr_mix rašė:
karocia tak… as tai shienaves ir javus pjoves pamenu dar mazas kai buvau tai tevas buvo padares ir istates 6nr dalgiuka, poto kai paaugau teko ir su 8nr man pats optimaliausias buvo, o dar bandes 9nr ir 10nr tai tie perdideli, shiaip zole guldydavau noriai, bet tik nedaug
Esu pjoves su 5 nr visai neblogai sekas o pagal TSRS standartus kiek atsimenu diziausias nr yra 7 a kaip tu pjauni su 8 9 10 ?
tai gal tada didesniu nei 7 nr nuo manes slepdavo
Jo,ant pirsto vis dar teber randas nuo pustymo nevykusio
Kaime kazkada teko…Nznau koks ten nr buvo bet viskas ejosi kaip sviestu patepta
o ka tie numriai reiskia
kazkuo teko mosuot vaikystej - visai smagu buvo. bet i numeri tai tikrai neziurejau - nesiruosiau niekam girtis
Kraujus rašė:
mr_mix rašė:
Kraujus rašė:
mr_mix rašė:
tai gal tada didesniu nei 7 nr nuo manes slepdavo
Dalgies dydis nesvarbu, GYLTINEI
teke… pora kartu…
o kaip pas jus dalgiai su viena rankena ar su dviem buvo?
nr tai as nezinau bet kaime sienauju kiekviena vasarele pieva
teko sienaut kazkada kaime. cool
man patiko, tik numerio tai jau tikrai nezinau
mr_mix rašė:
o kaip pas jus dalgiai su viena rankena ar su dviem buvo?
pas mane kaime su viena.
link Zemaitijos tai zinau rankenos dvi. ir skiriasi sienavimas. su dviem rankenom kazkaip guldomas dalgis ant zemes, todel akmenu isvengt sunkiau. su viena gali normaliai razienos auksti keisti, akmenis aplenkti.
kazkaip jau ne tas laikas kai su dalgiais sienaujama
party rašė:
kazkaip jau ne tas laikas kai su dalgiais sienaujama
tas nes jeigu nori oanaudoti zole gyvulaiciam tai labai gerai nes zoliapjove ja susmulkina… ir siaip koki kampa apipjauti visai mobilu…
mr_mix rašė:
Oi, oi. Shienauta su dalgiu ir nemazai. O jau kiek pusliu ant delnu nuo shienavimo pritrinta, tai ir nesuskaiciuosi. Ech nostalgija…
o dalgiai dar i numerius turi… kokia pakele apsienauti sugebeciau…
man pakako viena karta prisilietus i pirsta isipjaut,tai nuo to laiko juos matau tik siaubo filmuose
O dalgiai dar ir numerius turi? Teko šienaut, bet nežinau kelinto…
Tiesa, nelabai sekėsi…