Keli klausimėliai apie n-gage + kažkoks š su korta

Keli klausimėliai apie n-gage + kažkoks š su korta

Sry, kad kuriu naujas temas, bet neradau "N-gage klubas" ar panašių temų. Tai va. Kaip išinstaliuoti žaidimus? Ar galima kaipnors užseivint Tomb riderį ar Pneudomoniu mažkokį? Kur rast kokį listą grajų? Kur pirkt ausines ir dangelius papigiai kaune?

EDIT : Ir bl** kažkokia nesamone na*** 128mb korta idedu į telefą ir neisijungia rašo tipo uždaroma programa Main o poto paraso telefonas neįasijungė prašom kreiptis į pardavėją KAS PER ***AS

Kaip išinstaliuoti žaidimus?
Žaidimai laikomi E:/system/apps kataloge, tiesiog ištrink atitinkamus žaidimų katalogus

Ar galima kaipnors užseivint Tomb riderį ar Pneudomoniu mažkokį?
Tomb Raider gali išsaugoti bet kur, o Pandemonium, tik tarp lygių

Kur pirkt ausines ir dangelius papigiai kaune?
Turgus, skelbimai,…

su dangteliais sunkiai biski . Pries metus ieskojau klaipedoj ,po visokius turgus ,muges perejau neradau Ufff

Dėkui, o gal žinot kur nunešt ta su**tą kortą suformatintuotinti? Nes nieks aplink neturi kortelių skaitytuvo…

berods tam reikalui yra speciali sis programele.

Man apskritai telefas neįsijungia kai tą kortą įdeduŽliumbia

Susitvarkiau aš tą kortą pagaliau, ir yra man dar vienas klausimas-kaip padaryt, kad per bluetooth siunčiant failą man jį siūstų ne į telefo atmintį, o į kortos?

Nustatyk, kad pranešimai būtų saugomi MMC (jei n-gage tokią galimybę turi turėtų būti: pranešimai > funkcijos > kiti)

Yra tik kiek žinučių išsaugot ir AR išsaugot