Keletas anekdotu 2

Keletas anekdotu 2

Nera kas veikti papastinsiu is delfi,sorry jei nepatinka ir matyta Nekaltas

Laba diena, gerbiamieji televizijos žiūrovai. Mes toliau stebime futbolo rungtynes tarp Lietuvos ir Islandijos rinktinių. Po pirmojo kėlinio 15-ą minutę Edgaro Jankausko galva realizuoto 11 metrų baudinio rezultatas 1:0 mūsų šalies komandos naudai

• Kodėl kratai galvą?
  • Ai, tiesiog mintis užstrigo…

Prieš lietų skruzdės greitai greitai bėgioja po skruzdėlyną, uždarinėja visas angeles ir tyliai plūstasi.

Kas tokia: maža, pilka, uodeguota ir sverianti 5 kilogramus?

• Pelė, turinti antsvorį!

Kaip atskirti kairę koją nuo dešinės?

• Paprastai: kairės kojos didysis pirštas yra iš dešinės.

Sutiko kartą ežiukas Meškį:

• Sveikas Ežiuk!
  • Sveikas, Meški!
    … Štai taip, žodis po žodžio, ir gavo ežiukas į snukį…

• Man neseniai toooookį brangų laikrodį padovanojo… Bet aš jo šiaip nenešioju…
  • Ką, bijai, kad pavogs ar atims kas nors?
  • Ne… Tiesiog jis sunkus, sieninis…

Kodėl begemotai turi apvalias kojas?
O tam, kad brakonieriai neatspėtų, į kurią pusę jie nušuoliavo!

Ateina žmogelis pas cirko direktorių:

• Noėčiau, kad priimtumėte mane dirbti cirke!
  • O ką jūs mokate?
  • Moku vaizduoti katiną!
  • Oi… Miaukti visi moka…
  • O peles valgyti - irgi visi?

• Kaip užmušti mažą mėlyną drambliuką?
  • Mažomis mėlynomis kulkomis.
  • O kaip užmušti mažą geltoną drambliuką?
  • Mažomis geltonomis kulkomis!
  • O kaip užmušti mažą raudoną drambliuką?
  • Mažomis raudonomis kulkomis?
  • Ne! Jį pirma reikia primušti iki pamėlynavimo, o tada užmušti mažomis mėlynomis kulkomis!

Naujienos iš fizikos pasaulio: kačių skrandis yra vos antpirščio dydžio, o tai reiškia, kad tas pusė litro pieno, kurį kačiukas sugena išlakti per valandą, jo skrandyje suslegiamas iki 50000 atmosferų slėgio, o tai yra slėgis, 10 kartų didesnis, nei branduolinio sprogimo centre

Nebutu geriau papildyti baze sitais anekdotais?

• Mano šeima gyveno labai neturtingai. Tėvas dirbo keliuose darbuose, ir kai sugrįždavo namo, jo jėgų užtekdavo tik tam, kad pasiimti butelį alaus ir žiūrėti televizorių. Kartą, po itin sunkios darbo dienos, tėvas sėdėjo prie stalo, o pro šalį einanti mama užkliuedė butelį alaus, kuris nukrito ir sudužo. Tėvas pažvelgė į stiklo šukes ir išsiliejusį alų, baisiai įsiuto ir išdulkino mano mamą. Taip aš ir atsiradau…

"Mano naujasis draugas nori mane mylėti platoniškai", - susijaudinusi blondinė pasakoja savo draugei. "Platoniškai? O kaip tai suprasti?" - "Neįsivaizduoju, bet aš dėl visa ko visa kruopščiai nusiprausiau".

Kinijos prieštankinis dalinys susideda iš 3000 žmonių - trijų skyrių po 1000 karių. Skyriaus paskirtis - išardyti priešo tanką anksčiau, nei jis spės iššauti.

Tankai - tai peraugę traktoriai.
O sraigtasparniai - tai mirusių tankų sielos.

Kartą kažkoks viršila susiginčijo su žmona, kas ką labiau myli: jis ją ar jinai jį. Po to žmonai teko gultis į ligoninę dėl smegenų sutrenkimo…

Sios temos tesinys laukiamas toliau :

http://www.banga.lt/admlt/2forum.showPosts/6812.481-=(1530501146

Aciu uz supratinguma. Mirkt