keisti garsai is kompo...

keisti garsai is kompo… Baisu

situacija tokia: win xp, naudoju winamp 2,8 (bet ne cia esme) vienu metu pas manes buna paleistos: kazaa, DuMeter, Mesenger, Kazoom, Vypres Chart, Norton Antivirus, Style XP, ir kitos sitemines progarameles, tai va, as gidziu kazkokius kaip grandiniu zvangejimus, kas 5-10 min pasikartoja, isjungiu visas programas, kurios bent gali isleisti koki nors garsa, ir vistiek zvanga! sakau, gal koks virusiukas isitaise? seip visa kompa ir su nortonu, adware ir antitrojanu skanavau nieko nerado. gal zinot kas cia per nesamone gali buti?

atidaryk deze ir paziurek i ausintuva, gal kox laidas kabinas ar pan…
o gal cia tau is garsiakalbio sklinda garsas?

is garsiakalbio

isjunk bangos puslapi ir nebegirdesi garsu Šypsena

joo cia ta reklama bangos Piktas

vos nemiriau nuo sisteminiu programeliu…

cia paminejau tik ne sistemines, nors ka as zinau, juk nieko neismanau Nekaltas

kuri cia taip daro ?

Nebeimanoma banguoti. Visa savaite Bangos nejungiu

ash muzona garsiau pasileidzhiu ir man nesigirdi tie centai… Liežuvis

tai cia bangute banguoja Cha cha o as galvojau, kad kompui sakes, vos formato nepadariau Cha cha

Instalinkit PopUpCop ir pamirshit tas nesamones. As buciau ir nezinojes kad ten skamba kazkas jei ne Stukynes kompas… Cha cha

Cop’as dirba kaip jautis, kitus psl. prizhiuri, o mistiniai pinigeliai kaip zhvangejo taip zhvanga…Kame shaknys, mat peremat?

isiinstalinau ir uzdejau varnele kad nebutu garsu…bet vistiek girdisi Žliumbia

Ka pas tave rodo ties bacground garsais, kai pasbaudi, ten kur apvedziau raudonai?
http://www.banga.lt/admlt/2club.club_f_reviews/461.29220.22…-=(187053
594

variokai zvanga… Banga vis sunkeja ir…

tie garsai tai tikrai PiktasPiktasPiktasPiktas paduokim banga i teisma uzh nervu gadinima butu amerika prisiteistum Taip bet cia tai Ne didelis minusas bangos gyventojams mane nervina tas garsas tuoj jauciu ishvis eisiu ish shitos bangos dzin dzin dzin dzin adminam IgnoruojuBlogai

instaliuoji popupcop ir nuemi, kad flash movies will not play automatically

Pas mane pries savaite atsirado tokie patys garsai, irgi nezinau ka daryti.