Keista rysys tarp 2 reiskiniu: karingumo ir protingumo

Keista rysys tarp 2 reiskiniu: karingumo ir protingumo

Nezinau ar ka sudomis, bet noriu issakyti kelis savo pastebejimus ir paklausti jusu nuomones.
Vakar dalyvavau Delfi diskusijoje ar verta siusti Lietuvos karius i Afganistana ir pastebejau viena dalyka:
Jei tik pasnekovas keikiasi, zada duoti i snuki, negerbia tu, kurie sneka kitaip nei jis, tai dazniausiai jis pasisako uz tokias misijas, gerisi zudynemis ir pan. ir kaip as itariu, nors tai tik itarimas, atstovauja (tiesiogiai ar netiesiogiai musu kariuomenes strukturas). As sutinku kad i Lietuvos kariuomene tarnauti eina ne genijai, bet negi vaizdelis yra toks prastas. Pagal mano zines i kariuomene imami net asmenys kuriu IQ vos 70-80. O po to jie lieka serzantais ir t.t.
Yra tik viena viltis, kad dauguma ten karingai nusiteikusiu buvo iki 18 metu (ar fiziskai ar protiskai).
Aisku nenoriu isaukstinti kitos stovyklos - ten irgi pasitaiko visokiu, bet…
Siaip labai gerbiu Lietuvos kariuomene ir tikrai nenoriu nieko izeisti, bet mano smalsumas daro tokius pastebejimus.

Perskaiciau ir vistiek manau kad labai jau asmeniskas tamstos apibendrinimasApakęsAPie toky sociumo elementa kaip kariuomene negalima sprest TIK sudalyvavus kazkokiam tusciagalviam forume ir gerokai pakaitinus emocijasAš nekaltas Sakau pats kaip tarnaves Kietas Cia labai tinka pasakyma-CARITO uzp-istohj saly visi jauciasi ygalioti mokyti ir teisti kitus ,mesti verdiktus-tiesa ,pries tai pamirse susitvarkyti savo varganus gyvenimusLiežuvisJuolab kad ir pats sautuvas kaip po toks ,niekad nebuna savaime karingas ar protingas -zinantis ,ka nusaut.Toks kvailai protingas buna tik zmogus.

Aš manau,kad jei žmogus savanoriškai išvažiuoja truputi pakariaut,tai nieko bloga nėra…aš pats tik per žingsnį buvau nuo Afganistano,mane išgelbėjo tik tai ,kad tais metais ,kai aš išėjau į armiją, jis buvo "išvaduotas"…

Mūsu lietuvių kareiviai Gerai, apsaugos darbuotojaiGerai, policininkaiGeraipatys stipriausi Taip, gražiausi Geraiir PROTINGIAUSI Taip iš visų, jau nekalbant apie bukapročius amerikiečius. VA !!!
Myliu Jus Labas Bučkis
Jūs tikri vyrai Šypsena Vyrai Gerai
Gerai, kad jūs esat, o tokių, kurie nebuvo kariuomenėj Ne ir pliurzija čia viskokias Blogai nesamones - NEKENČIU IgnoreNe

Pirma - nenorejau nieko izeisti.
Antra - nenorejau pasakyti, kad visi kariskiai yra idiotai. Zinau daug kariskiu ir policininku, kurie yra labai protingi ir mano gerbiami zmones. As tik parasiau tai ka pastebejau sudalyvavus keliuose forumuose, be to gal ne visi jie kaip nors susije su kariuomene ar panasiomis strukturomis. Be to sakydamas karinguma turejau uomenyje greiciau ne kariuomene o karingai nusiteikusius eiti kariauti. Cia tik buvo mano hipoteze, bet rysys akivaizdus: kuo labiau zmogus pasineses eiti zudyti kitus pvz Afganistane - tuo jis labiau keikiasi ir jei tik kas pasako jam priesinga nuomone jis siulo jam i snuki.
Trecia - bet negincijamas faktas yra tai, kad kariuomeneje ir policijoje daug atsitiktiniu zmoniu, kurie dirba siose strukturose nes netinka niekur kitur, tai sakau is savo patirties, nes teko bendrauti su kariskiai, be to pats dirbu jau virs 10 policijoje. Ir kaip pastebejau tikrai yra daug siaurai mastanciu. Kitas dalykas negincijamas yra tai kad i kariuomene imama su net labai zemu intelektu. Cia apie sauktinius. Neturiu ziniu apie Akademija.

Zinai - arba tu susiduriai tik su viena siu strukturu puse, arba tu dirbi kazkurioje ju ir todel gini mundura arba tik patvirtini mano issakyta nuomone. Oponenta, kad ir koks jis yra reikia gerbti. As noriu besaliskos diskusijos, o ne pasisvaidymo emocijomis ir uzgauliojimas. Be to sakyti, kad nekenti tu kurie netarnavvo kariuomeneje - tu sakai per astriai - yra zmones kurie negalejo tarnauti del medicininiu priezasciu nors ir turejo ir yra karta 1972-1974 metai, kurie papuole ant Lietuvos nepriklausomybes atstatymo, kai sovietu kariuomeneje nenorejo tarnauti, o Lietuviskos dar nebuvo. Bet dalis ju isejo dirbti i policija ar kitaip tarnauja Lietuvai. Ka tu i tai. As pats dirbu policijoje, taip, kad galiu si ta pasakyti is savo patirties.

Šypsena

Žodžiu, suvarė Šypsena

Juokiasi

beveik viska

Šypsena grazi moteriske

Juokiasi

=>oj ple geras Gerai<=…unreall Šypsena Juokiasi

Nekaltas

Juokiasi

Liux Juokiasi

Juokiasi

Juokiasi paema viska i sao rankas Cha cha

sale viska perima i savo rankas Laimingas