keist m55 i c100 ar ne?

keist m55 i c100 ar ne?

ka jus galite patart?apsimoka ar ne?

Manau werta Taip

Turbut keisciau… Šypsena

Aš irgi, manau, kad verta keisti. Taip

na o as nzn ka daryt.sedziu ir galvoju!apzvelgiau jo + ir - .

siaip c100 tikraj geresnis uz m55, bet kad jo ekranas labai jau mazas Veee Veee

kad ir kaip samsungu nekesciau siuo atweju c100 laimi Šypsena

as keisciau.

tikrai nekeisciau. M55 desimt kartu geriau uz c100. Tas c100 kazkox nesusipratimas: narsykle isvis i narsykle nepanashi, vietos mazai, jokiu patchinimu ir t.t.

c100 tikrai negeriau uz m55! jei tau reik gero ekrano - keisk, jei reikia viso kito - nekeisk

as nekeisciau Nekaltas

keiscia, tiksliau pakeiciau. kai jei atsirado, turejau galimybe savaite 1 paturet, savaite kita… pasilikau prie c100. lengvesnis, greitesnis, grazesnis man bent jau, ir navarotai visi geresni… kas kalba apie vieta - tau ka, mazai 300kb ? tu nori atsidaryt paveiksliuku galerija su 1000paveikslu ? ar tu nori turet 1000mmf melodiju tarp telefo ir jas klausyt diena nakty ? Cha cha man tai dahuja tos vietos - vienas wallpaperis, viena mmf kuri ant skambucio… javai vietos dahuja - 1mb. narsykle zymiai geresne nei siemenso, tik nereik but lamai ir moket ja naudotis, kai zn ka koks mygtukas daro (pvz - uzlaikius [*] duoda vesti adresa, o uzlaikius [#] - bookmarkai… m55 wap narsykle tragishka, per lagus parasyt ka nors tai neimanoma nieko… aisq, tau rinktis, bet as m55 neimciau. Nekaltas

fulmen, is kur istraukei kad c100 nesipatchina? ciuju daugiau patchu yra nei ant m55

Faktas, kad apsimoka vien tas m55 ekranas vezi gali ivaryt poly irgi lievos… Vienintelis M55 pranasumas mano nuomone pries C100 tai dizainas… Vnz keisk! Laimingas