Keblumai su kompo isijungimu…negi nezinot
Yra taip:Motina DFI AK75-EC,keisas Codegen 250w.Isjungus kompa per shutdown,po to nebeijunksi jo,tik suzimba moniko lempute zaliai ir vel uzgesta.Tik isjungus pc is el tinklo vel ji galima ijunkti,kitaip niekaip.Buvom nuveze i firma,pareiske kad jei nera izeminimo todel tokios pievos,pakeite mums maitbloki,bet vel tas pats,turbut problema motinoj.
Taigi ar turi mums mama pakeisti,ar taip ir gyvensim kaip durniai su durelem traukinedami laidus?
na zinau kad atx keisai po elektros nutrukimo neisijunge ir reik istraukti maitinima is rozetes ir vel ijungti gal pas tave problemos su elektros tiekimu i pc bent pas mane kai gyvenau sename rajone kai trukinejo elektra turejau tokiu problemu
Na tas kompas jau pakeites 3 butus,visur tas pats,kitu du kompai namuose jokiu problemu neturi su el tiekimu.Servise kai buvom nuveze tai kompas be jokiu problemu issijunginejo(zapadlistas)bet pas juos rozete su izeminimu,Bet tai bnesamone visiska jei del izeminimo tas vyksta ir tai skaitosi normalu
Negi nezinot…turetu buti paprastas kokis sprendimas visam sitam nonsensui
na siaip tai pasireiskia tik ziauriu budu isjungus kompa… jei normalei tai neturetu taip darytis.
o siaip cia tikrai del izeminimo
Bet tai niekur taip nera,juk beveik visi pc ijungti i seno tipo rozetes be izeminimo
Kadaise su tokia problema esu susidures, ilgai knisausi kol atradau gedimao ten paprasciausiai buvo per silpnas maitinimo blokas jis buvo 250W tai pakeiciau i 300W ir viskas susitvarke… Gal ir pas tave tas pats???
Ne cia ne tas,imem su draugu du vienodus keisus,abu 250w,pas mane dar cdrw stovi ir jokio vargo,o pas ji nelaime kasdiena su tuo junginejimu,tikrai ne del bloko maitinimo cia,turi 250 uztekt pilnai standartiniam pc su duronu
Nemanau, kad izeminime bedos.
Keisi MOTINA turboot man ir tep buwo
Vienzo,ar kaip dabar daryti,tiesiog vezti i firma,ir eikit nx,keiskit ir viskas???(pirkta aidetoj)