Kebabai
kaip jau ir saket ju yra dvieju rusiu bet man tai dzin toki ar kitoki valgai skonis laabai panasus bet visdelto skanu
dar ju yra ir silainiu maximoj
laaabai skanus dalykelis
Pati nergavau, bet draugai sakė, kad skanu, reikės kada nors paragauti.
Attention Kaune prie Topolio pardos (cia eiguliuose, sukileliu prospekte rodos) stovi kioskelis
O ten kebabai liuks
Jei uzdirbciau i diena 200 Lt tai uz koki 40 lt kas diena po 10 kebabu pirkciausi, nes man jie labai skanus
kazkas klause del jo pasidarymo namie: manau nelabai.
Isigyti ji galite Kaune netoli laisves alejos (adresa kazkas auksciau yra parases); bei Kauno automasinu turguje. Labai skanu siulau visiems paragauti. bent turguje tai mini porcija kainuoja 4Lt, medium lyg 6; o lekstuteje 10 Lt, bet as tai visada perku mini pilnai uztenka. mini - tokia skani turkiska duona kepta sulenkta + darzoves + kepta mesa drozlemis nuo aparato Skanaus
man tai rgi labai skanu
Mano draugas labai megsta,o man tai siaip sau…
LIAAABAI LIAAABAI SKANU! valgiau lenkijoj…
Siaip ragavau, bet man nelabai skaunu
aas iiirrrgiii
Jei neklystu babajai kebabu vadina bet kokią keptą mėsą.
Vakariečiai kebabu paprastai vadina patiekalą, kai ploni jautienos gabalai yra maunami ant iešmo, kol susidaro toks didelis "cepelinas". Iešmas statomas į specialią krosnelę kur lėtai sukamas ir mėsa apkepa. Apkepusi mėsa dideliu peiliu nupjaustoma (gaunasi tokios apskrudusios drožlės), o likusi kepa toliau. Po to vėl iškepusi mėsa nupjaunama, likusi kepama toliau …
Toks kebabas gali būti patiekiamas:
- lėkštėje su garnyru
- suvyniotas į lavašą (babajų duona, toks sausas blynas) su daržovėmis (kopūstai, svogūnai, pomidorai ir pan.) ir padažu. Vyniotinis dar suvyniojamas į foliją ir popierių - nešiesi rankoje ir valgai
- paimama plokščia apvali bulka, supjaustoma ketvirčiais. Minkštimas įpjaunamas, į vidų prikemšama mėsos, daržovių, užpilama padažu. Imi į ranką, bandai kąsti - negali apžioti
, viskas krenta …
Kaune kebabus gali valgyti "Stambule" Mickevičiaus g. (ten tikri turkai kepa), ir dar lietuviai kioskeliuose kepa, bet jie dislokacijos vietą pastoviai keičia. "Viva blynuose" lygtai irgi būdavo. Vasarą lauko kavinėje prie Merkurijaus kepdavo …
valgiau airijoj.bet prasem kad nebutu astru.tai viduj buvo tik mesa ir kokia tai rope.visai nepatiko
Išbandytas ir "lavaše" ir toj kišenėj… įdomus daiktas… škanu.
Valgiau kelis kartus(Paryziuje,Londone),nelabai patiko.Ne mano maistas.
Girdejau daug kalbant bet dar newalgiau Kas man duos kebabo recepta?
farsas ant iesmo
labai skanus dalykas tas kebabas
Gal kas namu salygom bande toki pasidaryt
turkiskas hotdogas arba sumustinis. gal ir nieko, bet skrandi uzkemsa.
Kabakas?Ne tokio ir as nzn…net nzn kajp jis atroda…