ke-jetronik, NG, - klausimas del check engine'o

ke-jetronik, NG, - klausimas del check engine’o

sori prikeliu sena tema kad nekurt naujos Šypsenatai va pas mane audinei nera irgi tos lempeckos skydeli Nekaltas variklis NG taip pat. bet tai kaip ce iseina kad nera to checko masinoi? turiu audi 90 senesniu metu toi yra check’as o ce naujesniu metu coupe tik ir nera Apakęs ar tik reik laidelius pajunginet kur nepajungti? ar ka ce daryt ? ar ce tokia modifikacija lieva ir nieko ce nepadarysi? ar nesukt sau pautu vistiek ji mato tik ipurskima Nežinau a tiesa dar masinoi yra dujos galejo ja islupt vien del to kad dujos idetos?

Reikia pasidaryti “testeriuka” su sviesos diodu ir ji pajungti ten kur reikia, tada diodas pamirkses klaidu kodus. Zr. cia:
http://www.railservice.ru/jury/TARDIMA/diag/diag.htm

as noriu zinot ar buvo tokiu urodlivu variantu audiniu kad nededa check engine modulio i varikli man nesuprantama kaip PS matore yra o NG ne Piktas tai gal ir NF matore nera? Cha cha dar klausimas ar gali but pakeistas pats skydelis ?nes kupam daznai jie nueina.nu va butu gerai kad kas pasakytu ar NG matoro buvo serija be check engine ?

ka tu zinai kas ka dare su tuo check engine-gal lempute perdege,gal islupo,gal skydeli pakeite,gal ir nebuvo…Pas mane buvo 10vT matoras ir nebuvo check’oMirkt

nu imeciau lempute ijungew degima ir nieko Cha cha matyt nop to checko masinoi bet kaip ce taip pirma audine kurioj taip matau Apakęs

pas mane irgi nera cheko, 2.3E NG.

Hebryte, skaichiau kad mol ant ke-jetu yra tokia lempike “check engine” mol priesh vedant motora jin pamirgsi viska pachekina ir ok. niekad jin pas mane nedege, nors stikliux yra - ka gi, ishlupau panele o ten net lizdo lempai nera Apakęs kas per x…? pas mane priesh vedant dega tokios dvi pailgos lempos virshuje, viena shauktukas apskritime - atrodo, kita temp atrodo, po uzvedimo visx gesta. Taigi, zinau kad su tuo check engine galima kompo klaidas nuskaityt pagal jos mirgsejima, bet kaip jos nera??? gal pas mane kox lievas ke-jetas? achiu audi coupe 2.3E 1991

o pas tau tas kvadratinis ekranelis veiksmingas kur virsh visu lempuciu?

pas mane tokio nera, baigiasi viskas tuom dviem pailgom lempom p.s. sori uz dvi zinias, bangos navarotai Piktas

aha trink ta kita. pas ji ciuju kaip pas man paprastas be kompo skydelis, tai ten jokie check engine neturi degt, nedege i nedegs Taip, ten siaip daug visokiu skyluciu yra palikta, kurios ne visiems modeliams einamos.

Taj rejskes ner jokio kompo pastawe.Ce pan kajp pas krikstotewa.Jo A100 2,2 taj irgi wirsuj tos 2lempickos.Nu kajp uzkuri tas sauktukas wisada kokia 20s pamirksi.O wa ten tox senis daznai atwaro irgi su A100 1,9karbas '84,taj pas ji tam kwadrate ka tik nori rodo…Bremslicht,temp ir pan.O ant galo OK. Taj ce wienzo pagal komplektacija.Dar wiena diela pastebejau,kad i silkes 84metais daug elektros ir nawarotu dedawo… Taip

kai paspaudi stabdziu pedala ir visos lemputes suveikia tas OK ir uzsidega tipo visks narmalei Cha chadar man patinka kai perdega priekine ar galine lempute irgi informuoja bet uz tai nervina langu skyscio dar koks litras o pas man tam kvadratuke jau fontanai trykshta tipo vandens truksta Cha cha

nu kaip tai nera… dezute po kapotu ke-jetronik yra ir laidu i ja dox… ivesta. gal tik nepajungt i priboru skyda. na hren s nim.

tigi ti vien saugikliai ir reliushkas Šypsenakompiuks viens toks nedidelis tik prie keleivio puses priekines stoikes yr pakavotas Taip, nu ten tas taip vadinamas MSG (motor steuer geraet) Šypsenavariklio valdymo blokas.

Vokietis dazniausiai wisus laidus praweda,tik ne wisus sujungia Taip ce pagal komplektacija… wa pvz pas mane kur tepalo matuokle i dwigo bloka ieina salia yra kazkox dacikas ir salia kruwa nepajungtu laidu Nekaltasale as neimu i galwa wisaj Mirkt

tufta - su ke-jetronic’o buvimu ar nebuvimu tai niekaip nesusije. mikruske galima pastatyti ir k- ir l-, gal net ir d- jetronic’ui, nors ten nieko rimtai kontroliuojamo kaip ir nera. ir atvirksciai - motronic’as nebutinai tures tokia funkcija.