Kažkur girdėjau....

Kažkur girdėjau…

…kad tereikia paziureti kaip vaikinas zaidzia pula arba bilijarda, ir zinosi koks jis lovoje. na as asmeniskai ta patikrinau, ir galiu pasakyt nelabai apsirikau Cha cha dauguma tu vaikinu kurie grubiai zaisdavo tokie pat budavo ir lovoje, na ta prasme per daug pasitikintys, o sugebejimu -0 Šypsena
ka jus manot?

Niekada nieko apie tai negirdejau Aš nekaltas
o as esu gidejusi, kad vaikino pedos dydis - nurodo reikaliuko dydi Aš nekaltas Patikrinau - neatitiko Aš nekaltas
Isvada- maziau tauskalu reikia klausytis Graži

na va, tave pedos apgavo, o man viskas buvo pagal ta "tauskala" Liežuvis

O as kitaip girdejau: reikia paziureti kaip vaikinas valgo apelsina. Reikes patikrinti su merginomis… Cha cha

O tai jeigu nei to, nei kito nezaidzia, tai kaip?Apakęs Reiskia ir lovoj nieko…?Apakęs Ale is kur jus tu gudrybiu prisigraibstot?Apakęs

na sita gudrybe tai mamos drauge pasake Šypsena kazkaip pasitikiu jos patirtim Šypsena na jinai bilijardine turi, tai manau nemeluotu Šypsena

Tai ka, su kiekvienu zaideju ir isbande?Apakęs Na ir svetinga ta tavo mamos drauge!Apakęs

ash tai girdejau, kad reikia zhiureti, kaip mashina vairuoja. aishku, kad chia yra dalis tiesos, didelis greitis, staigus posukiai - tai ir lovoj nesitikek romatikos. tokie megsta greitai Cha chaCha chaCha cha

bobuciu ismintis beribe Cha cha

Liežuvis

NA AS AISKU NETIKRINAU IR NEKLAUSINEJAU SU KELIAIS JINAI TEN BANDE Šypsena

cia tipo jei gerai zaidzia - geri ir lovoje, ar nuo zaidimo stiliaus priklauso?

na ta prasme jei smugiai staigus, tai ir lovoje kazkas panasaus Šypsena

aishku stiliaus Taip

Bilijarda svelniai zaist, tai taikyt i rutuli, o grubiai-kitam zaidejui i galva?!Apakęs Paklausk pas mamos drauge, ji tai tikrai turbut zinoLiežuvis

Dar pagal nosi pradekite matuoti, ar tokio negirdejotCha cha

Šypsena

As nezaidziu nei to,nei to!Tai ka reiskia ir to nedarau?Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

na nu jau nenuklyskit is viso i lankas, cia buvo siaip bajeris, just for fun ir viskas Labas