Kazkoks kalimas uzvedus masina

Kazkoks kalimas uzvedus masina

Zodziu, antrakart pastebejau toki fakta. Kai buna salta (sian ryte daugiau kaip -10laipsniu buvo), tai uzvedus masina iskarto kokia 10-30sekundziu girdisi toks kalimas kazkur variklio skyriuje (nu tox tuktuktuk Cha cha ),o poto jis dingsta ir viskas veikia normaliai. Masina dirba gerai,nei trukscioja,nei ka,tik tas keistas garsas laikinai atsiranda. Kas galetu buti?Verta kreipti demesi? Nekaltas

Termostas.Po kazkiek laiko praeina Cha cha

ai neverta Cha cha viskas gerai gal jei vaziuoja Cha cha Cha cha

Kompensatoriai. Šaltas tepalas, netakus, sušila, skystesnis darosi, gali geresnį tepalą įpilti, mažiau stuksės.

Kompensatoriai, aišku jei yra? Cha cha

Pas mane Nissan Primera kokias 3 sek. kala, o poto nustoja, skaiciau, kad neverta kreipti i tai demesi…

Galvojau apie kompensatorius, bet kiek teko girdeti ju kalima, tai garsas kiek kitoks, pas mane garsesnis man regis Nekaltas nors is kitos puses,savo kompensatoriu kalimo girdejes nebuvau, tai gali buti ir tiesa. Tepalas pas mane p.sintetika 10w40 Texaco, neturetu l.blogas buti…

kompensatoriai kala? nepasakyčiau. jie labiau caksi, klaksi, o ne kala Šypsena

kai uzvedi salta varikli, kol kompensatoriai prisipildo alyvos(juk ji salta -tirstesne) tol ir stuksena Nekaltas klausimas, kur ta alyva is ju dingsta ??? kai variklis karstas, voztuvu koteliai siek tiek buna issiplete, kompensatoriai prisitaike prie ju ilgio, kai mataras atausta(voztuvu ilgis siek tiek sumazeja), kompensatoriuose alyvos kiekis lieka tas pats, bet slegis juose buna sumazejes, uz tai ir padideja tarpeliai siek tiek , kai uzvedi, ir kompensatoriai prisipildo reikiamu kiekiu alyvos, kalimas baigiasi Nekaltas

Eisiu pasiimsiu sinonimu zodyna ir parasysiu, kas ten su jais darosi Cha cha

Kad daugiau nėra kam stuksėti, jeigu tai ką aš galvoju, prasisukę indėklai, tada pastoviai kalentu kaip koks dizelis.

cikset galiir ant karsto variklio, o rytais pas daugeli buna toks sioks toks kalimas, ypac jei is vakaro variklis buvo ilgai veikes, ir staigiai uzgesintas, nakti salta, ryte uzkuriant buna toks kalantis garsas, kuris praeina mazdaug po 10sek, ypac tas pasijaucia kai buna supilta tirstesne alyva Nekaltas

Cha cha Gerai

gmc, dar auto modeli savo nurodyk Nekaltas

Kartais dirzas nuo generatoriaus nesuka ir condiskes? Pas mane toks garsas buna nes saltam motorui biskuti sokineti dirzas (tikslaiu itempimo guolis) pradeda (kol condiske isisuka). Tai ir buna toks beldimas kai salta…

nieko nebus be žodyno Cha cha exmazda irgi turėjo tokį įprotį, tai jau kalimu to tikrai nepavadinčiau Šypsena

Sorry, Opel Astra 1.6se (pilnas purskalas) '93

Ne,pastoviai nebuna. Isvis toki ju “grojima” tik 2kart girdejau, vienas sian ryte,o kitas irgi kazkada kai ~-10buvo…

Tai,ka surasei labai panasu i teisybe Taip Vakare variklis siltas buvo, uzgesintas iskart,o nakti pasalo gerokai Taip