Kazkokia nesamone - erkes ziema!

Kazkokia nesamone - erkes ziema!

Nu va, isvaziavome i Svencioniu rajona svesti Naujuju. Pirmaja Naujuju Metu diena nuvykome prie Kretuono ezero apziureti kaip miskas laikosi. Na, sniego ten daugiau nei Vilniuje - galima ir kojas prisemti, nors vietomis, ypac miske, jis aptirpes. Voverusku netgi radom, tiesa apsalusiu. Griztam vakare i Vilniu, vyresnelis rengiasi pizama miegui tik ziurim i alkune - Apakęs Apakęs Apakęs paraudimas mazdaug 1 ct monetos dydzio o paciam vidury - Apakęs Baisu Pavargęs - erke isisiurbusi !!! !!!. Da tak joly paly, rupus miltai saldus kleckai - sausio 1 d. erkes !!!Dabar sedziu susinervines ir galvoju - nu aisku ta erke kazkas iki 8 val. spejo buti isisiurbus i alkune ko gero. Piktas Ir ka dabar daryti - kreiptis i gydytojus ar ne? Galejo ji buti uzkresta encefalitu ar Laimo liga ar ne ???Gal kas galit patarti ???

butinai kreipkis. blogiau nebus. orai sia ziema labai jau silti: nieko stebetino, kad erkes aktyvios.

Be abejo,kreipkis.Blogiau nebus.

Nu bet galgi erkes ziema neserga, bo prie tokios temperaturos (o salnos visgi buvo) visokie virusai erkese vis tiek isgaisti turejo ???Nu arba pacios erkes… Nekaltas ??? Nežinau

Erkes ziema? Nu nebent erkiu lerva buvo NekaltasKazkaip nesirisa Nežinauddd.lt/erkes.htm Pasiskaityk Šypsena Gal ka nors idomaus rasi Nekaltas

aik jau, Paladinai Šypsenabutu, zinoma, labai patogu, jei per ziema visokie slykstus uzkratai issaltu. norisi raminti save, bet geriau issitirkit.

kreipkites, manau tokiais orais virusu kaip tik nesiojimas padideja…

jo, tokiu oru baciloms ir virusams - pats klestejimo metas Nežinausiaip ziema erkiu lervu (nimfos, tokios mikroskopines pilkos erkutes)buna daznai Taip

jei nesikreipiat dabar, tai savaite laiko reikia sekti temperatura ir ar neatsiras toje vietoje paraudimas lygaiis krastais Nekaltasjeigu taip atsitiktu (temperatura, paraudimas) - skubiai i infekcine Nekaltas

Kai man isisiurbia erke nekreipiu daug demesio (nors nesu pasiskiepijes), bet del vaiko irgi turbut supanikuociau. Nekaltas

Nu jop sich matj Piktas kokios jums mikroskopines blyn lervos, kada visa normali erke su galva ir kojomis tradiciskai isisiurbusi i alkune ??? Piktas PavargęsNenervinkit plia. As gal ir humanitaras, bet mano zmona tai biologe ir magistro laipsni turi, ir as pats ir jinai ne karta erkes ir matem ir sau ir vaikams traukiojom ir pernai beje, o ne pries 10 metu kad erkiu nuo ko nors neatskirtume… Jei rasau kad erke, reiskia erke, nors man paciam kai pamaciau tai Apakęs Apakęs Apakęs, net po to ikaliau pora simtu gramu. Aplamai kazkokia gamta nenormali. Radom atbudusi skruzdelyna (tiesa tik viena is daugelio), ir skruzdeles is leto po sniega ropineja Apakęs Susalusios voveruskos, bet akivaizdziai nelabai seniai isdyge Apakęs Nu ir dar erkes !!! !!! !!!Ciujit mano sirdele - ne pries gera cia taip !!! Nežinau

Cha chaPaladinai, sirdele, nekranksek blogio pranasu. a tai dar igirs kokis tai kipsas neraliuotas… Labas

Jos tiesiog ishalko! Taip

…gal ta erke patalpoj buvo - pakurenot ir atsilo, kaip muses pavasari…

Kai toks oras- tai nieko keisto Ne Važiuok tirtis ir skiepytis- dar ne vėlu- yra mokamas skiepas, kurį per 72 val susileist galima(nuo encefalito, aišku- kuo anksčiau- tuo geriau)) Nuo Laimo- tai žiūrėk ar aplink ratas nesidaro su baltu viduriu, ta “malonybė” pagydoma. Kad ir kaip būtų gaila, bet toks oras- pats tinkamiausias visiems brudams Pavargęs O dėl voveruškų- kiba neskaitei, kad dzūkai ir vėl grybauja Cha cha

Paladinai, prisipazink kiek isgerei Dzukijoje Cha cha

per silta ir dregna todel erkes ir gyvos…

Nu ale fenomenai shiais metais Apakęs Nors turint omeny kokia “puiki” zhiemuze shiais metais, tai nieko nuostabaus Nekaltas Visai gamta pashelo BaisuBet ishsitirti manau reiketu, del viso pikto.

Na na… Mes buvome tik uosviu name, kuris vos ne miestelio vidury, ir kurenamas normaliai per visa rudeni ir aisku ziema nu ir restorane vietiniame su irgi atitinkamu apsildymu, tai jus man paaiskinkit tada kokiu budu ta erke butu galejusi atsidurti tame name, slampineti kelis menesius nieko neuzkliudydama ir nusileisti butent ant mano vaiko, o ne ant nuolatiniu gyventoju ???Neee, broliai Ne Cia is misko jinai, ir kaip mane virtualu matot - sausio 1 d. Jopstararaj, ko gero tikrai reik issitirt, nes ne is gero gyvenimo nemiegama sausio 1 d., kada nubusti priklauso pavasari… Priciom ta diena prie Kretuono buvo -1*C, o vakare snigti pradejo…