Kažko noriu, bet nežinau ko

Kažko noriu, bet nežinau ko

Kartais būna tokių akimirkų, kai kažko noriu bet nežinau. Tai išeina iš visų kasdieninių dalykų, kurios matau ir žinau (maistas, gėrimas, seksas, pramogos, barai, pinigai). Bet kažko dar norisi ir aš nežinau ko… Nekaltas

Nekaltas buna… itariu, kad turetum sulaukti “_riebiu”_pasiulymu… Nekaltas

tamstai norisi, o ko nezinai? bi tai vyro, bi tai varskes? Cha cha

Lyg vyro… Lyg kopustu… Nekaltas" Tamstos teise rinktis Cha cha

Negi nesupratot Piktas ko aš noriu nėra šiame pasaulyje.

o kas draudzia i kita pasauly iseit,pabuvot ir vel gryzti

buna taip ir man. bet uzkisu tei kuo giliau i pasamone ir gyvenu toliau Šypsena

Tiesiog praverstu issivirti arbateles,ramios muzikos ir tyliai pasedet su savim. Padeda Nekaltas

Reikia melstis.

o kai aš nežinau, ko noriu, tai dažniausiai būna: - šokoladas (nors galvoju apie pienišką, bet iš tikrųjų noiu juodojo Taip) - kas nors rūgštaus (apelsinas, želė, svarainių ar raudonųjų serbentų kompotas Niam niam) na, ne veltui sakoma, kad kelias į vyro širdį - per skrandį

Reik kazkoko dometis, turet savo tiksla. Ir tada tikrai zinosi ko tau reik Mirkt

Nu jeigu ner. Ir negali pasiimt. Tai nustok inksti ir susisagalvok kita uzsiemima. Nekaltas

na jo ispindejimas turbut - mano tokia diagnoze… be to nereik skiesti, kad nezinai ko nori

Būna kartais… Kai atrodytų, kad viskas gerai, bet širdis kažko nerimsta, kažko nori, kažko nerimauja… Kažkokių nežemiškų dalykų. Norisi sužinoti tai, ko sužinoti ir suprasti neįmanoma. Būna… DrovusBet niekas Tau nepasakys, ko nori. Ir net nežinau… tai gerai, ar blogai?.. ŠypsenaBet sėkmės. Nesikankink labai dėl to. Praeis. Gal… Laimingas Gėlė

buna ir man Šypsena tai nieko blogo Liežuvis

Pasikark

tavo siela verziasi aukstyn, bet protas dar to nesupranta ir yra pasimetes Taip po kiek laiko viskas susitvarkys Šypsena

Gerai Juokiasi Juokiasi Juokiasitas buvo geriausias komentaras Cha cha

joo, toks ispudis susidaro, kad jos jau pakilo…