Kažko noriu, bet nežinau ko
Kartais būna tokių akimirkų, kai kažko noriu bet nežinau. Tai išeina iš visų kasdieninių dalykų, kurios matau ir žinau (maistas, gėrimas, seksas, pramogos, barai, pinigai). Bet kažko dar norisi ir aš nežinau ko…
buna… itariu, kad turetum sulaukti “_riebiu”_pasiulymu…
tamstai norisi, o ko nezinai? bi tai vyro, bi tai varskes?
Lyg vyro… Lyg kopustu… " Tamstos teise rinktis
Negi nesupratot ko aš noriu nėra šiame pasaulyje.
o kas draudzia i kita pasauly iseit,pabuvot ir vel gryzti
buna taip ir man. bet uzkisu tei kuo giliau i pasamone ir gyvenu toliau
Tiesiog praverstu issivirti arbateles,ramios muzikos ir tyliai pasedet su savim. Padeda
Reikia melstis.
o kai aš nežinau, ko noriu, tai dažniausiai būna: - šokoladas (nors galvoju apie pienišką, bet iš tikrųjų noiu juodojo ) - kas nors rūgštaus (apelsinas, želė, svarainių ar raudonųjų serbentų kompotas
) na, ne veltui sakoma, kad kelias į vyro širdį - per skrandį
Reik kazkoko dometis, turet savo tiksla. Ir tada tikrai zinosi ko tau reik
Nu jeigu ner. Ir negali pasiimt. Tai nustok inksti ir susisagalvok kita uzsiemima.
na jo ispindejimas turbut - mano tokia diagnoze… be to nereik skiesti, kad nezinai ko nori
Būna kartais… Kai atrodytų, kad viskas gerai, bet širdis kažko nerimsta, kažko nori, kažko nerimauja… Kažkokių nežemiškų dalykų. Norisi sužinoti tai, ko sužinoti ir suprasti neįmanoma. Būna… Bet niekas Tau nepasakys, ko nori. Ir net nežinau… tai gerai, ar blogai?..
Bet sėkmės. Nesikankink labai dėl to. Praeis. Gal…
buna ir man tai nieko blogo
Pasikark
tavo siela verziasi aukstyn, bet protas dar to nesupranta ir yra pasimetes po kiek laiko viskas susitvarkys
tas buvo geriausias komentaras
joo, toks ispudis susidaro, kad jos jau pakilo…