kazko nedirba dyzeliukas .... ????? PADEKIT !!!

kazko nedirba dyzeliukas … ??? PADEKIT !!!

va kai po nakties kuriu kazko negirba forsunkes,kratosi kratosi ,bet po keliu minuciu jos atsigauna, tai vat nesuprantu kur feles ieskoti ,PADEKIT ???
Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas Aš nekaltas

Iseitis tik viena: Nusipirkti benzinu varoma aptamabyliu Gerai

eject rašė:

Iseitis tik viena: Nusipirkti benzinu varoma aptamabyliu Gerai

tai kad va nenoriu… mano dyzeliukas geriau eina nei bendzinines
yra 2.5 litro ir dar turbina stovi,planuoju tarpini ausinima su CIPSU isideti,tai tada tikrai niekas nepaims TRASOJE Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena Šypsena

Zinok reiketu tau tas farsunkes patikrinti, prie kokio kuro suspadimo jos pradeda dirbt. Tai yra purskia kura. Jos yra reguliuojamos, na o jei jau nepades tai greiciausiai reiketu jau nauju. Arba dar buna kartais ispurskimo ertmes apdegusios.

Jeigu taip atsitinka po nakties , pamegink patikrint pirmiausia žvakes (pigiausiai atsieis),nes gali tai padaryti pats pats su testeriu (jų varža 0,5-2,0 Omai ,priklausomai nuo tipo).Jeigu kuri nors is ju nekaitina ,tai tau tą cilindrą užveda kiti ,dar su givybingom žvakem cilindrai ,o jau kai užsiveda ,tai ir nustoja kratytis.O "benzininiams" kurie pataria keist mašiną ,tai galiu pasakyt ,kad kai geras dyzelio variklis ,tai išskyrus tepalo keitimą ,iš viso gali užmiršti ,kad po kapotu yra vriklis .O tokių problemų , kaip :užšąlo karbiuratorius ,sudrėko žvakės ,ir daug visokių problemų ,kurios atsiranda rudens-žiemos-pavasario sezonais iš viso nėra.Už dyzelius Alus

Draiveri,apšviesk nežinančius kas tas tarpinis aušinimas su CIPSU? Apakęs

ramoonas rašė:

Draiveri,apšviesk nežinančius kas tas tarpinis aušinimas su CIPSU? Apakęs

taigi cia paprasciausias priverstinis oro ausinimas.Oro srautas eina pro radijatoriu ir ten atausta,tipo daugiau grynojo deguonies isiurbia y cilindra,VA. O CIPSAS tai vienas is tiuningo elementu,jis pakelia galia iki max. juo galima tiksliau sureguliuoti variklio darba,prekiauja AUTOMODERNA.va tiek ziniu Šypsena Šypsena Šypsena

Bratka rašė:

O "benzininiams" kurie pataria keist mašiną ,tai galiu pasakyt ,kad kai geras dyzelio variklis ,tai išskyrus tepalo keitimą ,iš viso gali užmiršti ,kad po kapotu yra vriklis .O tokių problemų , kaip :užšąlo karbiuratorius ,sudrėko žvakės ,ir daug visokių problemų ,kurios atsiranda rudens-žiemos-pavasario sezonais iš viso nėra.Už dyzelius Alus

va BROLAU as pilnai su tavim sutinku,jei variklis nuo pradziu priziuretas puikei.Tai tik tepalus,filtrus ir voztuvus pasireguliuoji ir vaziuoji ir vaziuoji ir vaziuoji … vargo nematai …
Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha Cha cha

triumfas : cia as , kitose fotkese agne yra… Mirkt

triumfas ! ziurek kas skliausteliuose parasyta Cha cha

britva tu mn grazesne uz ta motocikla bet argi cia tu Agne?

ciklopas mocas kazkoks Šypsena

ir ta ir ta Cha cha o kodel su drabuziais ? Cha cha

moca ar pink angel? Cha cha

man kazkodel noretoosi paziureti ish uzpakalio

norvegijoj Šypsena

o kur cia toks daiktas randasi?