Kazkas panashaus i sinusita?
Zodziu, skauda deshinio antakio virshuj. Lyg tai shiek tiek patine, bet neisitikinus (gal per daug prisiciupinejau). Skausmas lyg spaudimas, sunkumas. Niekada nieko panashaus nebuvo. Zadu uzsiregistruot pas gydytoja, bet kol ateis eile, praeis dar kokios 4-5 dienos, jei ne daugiau. Gal tai sinusitas? Kaip bijau Nejaugi reikes traukt …?
Girdejau, labai ziauri procedura
Ash beveik isitikinus, kad sinusitas arba kazkas pan. Kaip manot, ar apsieiciau tik su vaistais? Anksciau niekada taip nebuvo
.
Nejaugi nera sirgsusiu ar serganciu sinusitu? Patarkit, kaip gydotes, gal zinot naturaliu gydymo metodu?
man teko patirti ta “malonia” procedura vaikysteje ~100 kartu, o gal ir dar daugiau… nezhinau tikslai ar tas skausmas butinai reishkia kad tai sinusitas, bet zhinau kad sinusitas gali buti net ir tada kai tokio skausmo ir nera (man taip buvo). tiksliai galima suzhinoti padarius rengeno nuotrauka. na shiaip tai skausmas ties skruostikauliais ir virsh nosies prie antakiu yra vienas ish sinusito simptomu.
kolkas dedu karshtos druskos nosinaite ant skaudamos vietos;| gal pades…
Man tai vaikysteje buvo problemu su sinusitu. Gal kokius keturis ar penkis kartus puliu isvalymo procedura dare, nieko ten tokio baisaus nera uzmarino nosies ertme ikisa kazkoki daikta labai panasu i didele adata ir su siltu tirpalu ar kuom isvalo susikaupusius pulius. Ir tik toks nemalonus jausmas buna kaip ta adata eina per kremzle ar per ka ten. Man tai pasireiksdavo sinusitas tai spaudimu kaktos srityje ir sunkiu nusisnipstimu. Nieko baisaus ten nera
he zhiurint koks tas sinusitas ir kur jis lokalizuojasi… ale matai, pas tave net su nuskausminanchiais, matyt tavo tevai geriau patepe…
nors shiaip ne tai kad labai skausminga man ta procedura buvo, bet pirmus kartus psichologishkai nelabai maloni
O snargliukai tau bega is nosytes?
Mano vyras amzinai kencia si malonuma, tiksliau kasmet saltuoju metu laiku uzgriuna sis vargas. Proceduros tikrai nemalonios, antibiotiku vartojimas irgi ne i sveikata, pasibaigus gydymo kursui vel viska is naujo. Teko man paciai griebtis liaudisku priemoniu, viena is ju iki siol naudoju ir gana sekmingai, bent jau maniskis sako, kad tikrai . O priemone l. paparsta : isspausti nedidele cesnako skiltele ir su panasaus kiekio sviesto gabaliuku sutrinti, vakare tokiu ‘kremu’ patepti kakata, skruostus (tas vietas kur sinusitas ‘megsta’) ir be abejo gerai istepti padus ir apsiauti kuo siltenem kojinem, ir griut i lova. O ryte pakvepuoti bulviu nuoviro garais. Stai ir visa procedura, zinoma yra siokiu tokiu nepatogumu, issiterliojus cesnaku gult miegoti
,tokiu atveju geriau paimprovizuot, tarkim tuo misiniu issitepti bent valandele pries miega, o jau einant miegoti, veida siek tiek nusausint popierine servetele. Taciau tikrai verta pakentent del sveikatos, nes ir procedura reik atlikti 2 -3 kartus, o rezultatas jau jauciamas po pirmo karto. Linkiu geros sviekatos