KAZANOVOS KARJERA

KAZANOVOS KARJERA

Susitupejau kaip ir…Nekaltas

tai matyt ji nesusitupejo…ai, turbut is kiekvienos draugystes neverta nieko tiketis. isikalt i galva reikia- NIEKO NESITIKETI. jai kas iseis, gerai, neiseis, irgi gerai, bent jau buvai laimingas tas kelias dienas/men/metus.

na po ilgaliakiu santykiu sunkoka - tai gerai zinau. man tada prireike ~4 menesiu kad viska apgalvociau ir sudeliociau i savo vietas. Liūdnas
na nuotykai po viso to gerai,[padeda, bet po kurio laiko uzsinoresi rimtesniu santykiu ( jai ja myli gal noresi pas ta pacia gryzti ra ji grys, o gal surasi kita verta taves kuria mylesi labai labai).
nezinant situacijos sunku ir patarti -laikykis praaisTaip

džiaukis gyvenimu.o tai bedarydamas apturėsi ir trumpalaikių santykių, ir galbūt atsiras nauja rimta Moteris

Aciu, ta ir darauMirkt

ne kazanowa

A ir tu nemiegi?Cha cha

miegu

kada nors gims Šypsena tik gal tu jau per senas busi tramdymams Šypsena

on 1982.02.21 gime tokia Flirtas mazyte,kuri gali daryt su manim ka tik nori - kazanovos karjera baigta! Myliu tave zuika Lūpos

rakum prisigerei per daug? Mirkt

px,kad gyrtas,vistiek myliu tave zuika Lūpos ,tai gi - daryk su manim ka tik nori Šypsena

Šypsena drasus kai islekes ane? Šypsena butum salia vel akutem klapsetum ir viskas Šypsena

jau neklapsesiu akuten Liežuvis duok pa zuika Lūpos

Lūpos Lūpos Lūpos uzteks? Mirkt

cia uzteks,bet tik ne inreal Lūpos

nu paziuresim kaip ten bus Šypsena gal visai negausi Liežuvis turesi pats pasiimti Liežuvis

dar pasnekek,tai ne tik “pa” pasiimsiu Nekaltas

tikiesi isgasdinti? Mirkt

an, neejau per vyrus, mano gyvenimo meile man buvo pirmasis. nedaug likus iki vestuviu issiskyrem. Tiesiog stengiausi gyventi toliau, bet kitu ilga laika matyt nenorejau…