Kauno stileivos "bachuriukai su isplautais treningiukais"?
Ka manot apie bachurelius,kurie nesiskiria su treningais? turi iseiginius,naminius ir t.t. Aisq boona ir graziu tu treningu as nieko pries…bet ar normalu kaj laisvej zygiuoja forsiuku gaujele su isskleistais remais?
))
bla bla bla
galetum caps locka nuo temos pavadinimo nuimt
labiau temos pavadinimas i alis krenta nei treningai
ne bla bla bla o tej realybe
nuemiau ta Caps lock patenkintas?
gyvenu siauliuose, tai viska pasako
gal tu neishsimiegojus ??? kuo cia ast turiu but patenkintas???
man gražiau džinsiniai lediniai berniukai
Panasiai kaip Kaune, tik papiktinc varianc, t’sakant
Temos autorei: O tamsta bande akeles atmerk, kai po mieta vaiksciojo? Nes keista, kad tik treninguotus manto
Doti >>>> visiskai pritariu )
a girdz, mergina, taigi kruuuuta treningiukai vezzz
niuz kokiam kieme gal ir vezzzzzzzz )) bet ne mieste…
)))
Manau treningai - sportui…
o tai mieste kiemu nebuna
niuz boona:0 tej ten tegu ir vajksto )) beda kaj nebeskiria kur treningaj tinka kur nlb…pasimatymas,klubas,sporto sale,kiemas …vienodaj piesia kai kuriems
))
Is tiesu tai man visiskai vienodai, kas kaip apsirenges. tik zinau, kad bachuriukas su treningais niekada nesulauks mano demesio. nebent susitiktume sporto klube
O tu kuo pati nesioji? aptemptais dzinsais kad kristum tokiems i aki? Tipo vien tik treninguoti ir vaiksto, ne… proto ir negadink miesto vardo
niusss tai jei zmones iseina pasivaiksciot greitojo ejimo stiliumi, tai negi su kosciumu aisi. turiu kadra is praeitos vasaros: images.bite.lt/banga/files/content/4153ab9fe8f0c.jpg
Ka manom,ka mano-zavimes be galo be krasto-atvaziuoja uzsienieciai ir sako-o kaip faina!Lietuva sportininku krastas-visi su treningais ir pliki Apie Vilniu to nepasakysi
Nors man dzin-neziuri i tokius ir nervai nesigadina