Kauno autobusai

Kauno autobusai

kas dirbat kauno autobusuose? Papasakokit, pasidalinkit yspudziais? Duoda neduoda uzdirbt, geresni darbo grafikai uz kautros? Lipa ant galvos ar nelipa? Šypsena

is.gd/JVHsnh

Jei pavogt leidžia, tai tada geras darbdavys?

Pradekim nuo to ka reiskia “duoda uzdirbt” Mirkt

tai ir reiškia- vogt Juokiasi

UK svogerio svogeris dirba ant buso,prisipyzdino 500l salerkes,bande parduot,niekas nepirko,supyle per keleta sykiu atgal i buso baka Juokiasi

o tai ko į savo tdi nepylė?

čia man priminė mano ex bendradarbio istoriją. sugalvojo nestėj į 5l bakelį tuo pačiu pilimu žoliapjovei prisilpilti benzino. mėnesio pabaigoje ateina nuotraukikė paštu su darbdavio klausimu - was ist das? Šypsena

cu, ir ką? O gal vėliau jis tuos 5 litrus į baką iš savo kišenės supylė, ne?

q, čia jau fantazijos reikalas pasiaiškinti Šypsenarealiai vienas iš 2 grubių vidaus taisyklių pažeidimų.

tai dėl to atleido? Kitas klausimas, kaip gavo nuotrauka? Stukačiok?

nea, neatleido, čia jau kita istorija. jeigu atkreipsi kitą kartą dėmesį - degalinėse kabo kameros. reikalui esant - pateikiami įrašai.

dr istorija Juokiasi Juokiasi Juokiasi Juokiasi

reikalui esant, tai čia nebent su policijos prašymu. Priešingu atveju tai duomenų viešinimas asmeniui iš gatvės. Ar klystu?

Idomu koks tas reikalas, nusikaltima padare? As sakyciau sau tuo paciu pyliau ir atskirai susimokejau, aisku jei labai nores paziures degalines cekiu ataskaita.

ta bacioka atgal reikejo pripilt ir i busika idet, ir sakyt cia na “vsiaki pozarnyje” ipyliau Cha cha

buvo kad vienam transportininkui(masina su logo) pranese pazystamas kad vairas i kanistrus varo, nuvare i statoila, paprase iraso, ir pasake kad be policijos Špyga gausi. taip kad nera taip lengva tuos irasus gaut…

Nu baikit jokus, pagavo vagiant ir dar pradėt įrodymų teisėtumo ieškot Juokiasi

Cha cha Tai mane tada pora simtu kartu turejo praspirt, nes visada pilu arba i kitas masinas arba i kanistrus Labas