Kaune esantys Kovos Menu klubai.

Kaune esantys Kovos Menu klubai.

Sveiki, kur Kaune randasi Kovos Menu klubai? Mane domina tokie stiliai kaip pvz Kik Boksas, Tailando Boksas ir kazkas tokio, noreciau suzinoti tikslesnius adresus. Daugumu is jusu cia pasiulytu eiti i "Titana" , bet toli grazu ten mane nelabai traukiaŠypsena

O kodel ne "Titanas"? Jis, mano subjektyvia nuomone, vienas pajegiausiu. Siaip dar yra "Dainralfas", jei nori bokso - "Gongas", karate - "Azuolas", "Oriens", "Tornado", "Magnus" ir t.t.

siaip Titana noreciau lankyti, netgi labai, taciau kaip prisiklausai kaip pazystami gauna malku ir daugiau nebenori ten rodytis tai kazkaip fantazija atsoksta … Šypsena galbut dar perjaunas galva dauzyti, bet noras tai didelis yra treniruotis titane …

Per jaunas - tai kiek cia tau metu? O siaip jeigu jau kompu teksta renki tai matomai amziaus uzteks. O kad negautum malku, tai patarciau uzuot rugus prie kompo, geriau mankstele padaryt (atsispaudimu, atsilenkimu, prisitraukimu ir t.t.), pasitampyt, krosiuka pabegiot. Nors siaip jeigu is prigimties bailus - tai net geriausiam klube "neprigysi". Ne be reikalo instruktoriai sako, kad pirmiausia turi buti psichologinis pasiruosimas

Man 15, 178 cm, 60 kg Šypsena Na as nesu tinginys, tika atlankiau 8 men. KungFu, pora men Kiokusina, 2metus Breika. Supratau, kad kungfu ir karate ne man.Tiesiog man nepatikdavo, mokytis tas visas katas ir t.t. ir todel noriu kanors rimtesnio… o del kroso tai laukiu 24:00, nes tada tik begu…Šypsena
Gal esi pats is titano? ir galetum apie tas grupes A,B apsviest? kokia ten publika renkasi?
Dekui