kaunas
kur protas lyst i toki purva?
manau doktors atjungęs DSC (tik sakoma atjungęs, nors pagal nutylėjimą pusę metų susitaisyt ABS neišgali) tik gaziuko antra gaike ir praskristų
cia remigio kasdieninis kelias namo
o elektreniskis su melzejos snukiu vel islindo pavamset papasakok,kuom vakar pagurkli maitinai?
abs jau 2savaites kaip veikia…
čigono akys mane keiksnoja…
na doktors ,ziurint tiesai i akis, megsti savo bmw pravazuma isaukstint
bbs, cia o ne Kaunas. belekur tokiu sudkeliu yra buvo ir bus… bet paskutiniu metu pamegot pokstus dalyvEi labai juokingai juokintates
koks oras pajury?
panasus, kaip londone
hgasdhasd - puikus
zibiC>jokio aukstinimo,tik sugriaut mitus,kad nera jau toks beviltiskas pravazumaspart.lt/img/2ef6b22b647b6800db590aa3c7422ce9958.jpgpagurkliau>osetino…osetino akys
o po sitokio pasivazinejimo kokios islaidos laukia? temperaturiniai davikliai, sulauzyti posparniai, dugno apsauga, kas dar?
oho koks nepravažiuojamas kelias sniego visi 20 centimetrų, puraus
o kas nutiko aerodrome, kur prireike ir virvės ir stūmikų?
būtum sugalvojęs iki ten, kur aš su citru įvažiavau ir grįžau, iš inercijos įlėkt, tai tik sniegui nutirpus būtum pasiėmęs BMW ir aerodromo. trula, temp daviklis ne veidrodėlyje? purus sniegas nieko nesulaužo, sulaužo šlapias sunkus. Va be dugno apsaugos važinėjuosi po balandžio 01 dienos gamtos pokštų. Bet man patiko pasakymas DSC išsijungiu ir antru begiu ant apsukų lekiu, nors DSC, kaip ir ABS jau bbz kiek laiko neveikia
XM - juk X ir M - BNW abriviaturos, reiskiancios padidinta pravazuma ir baisinga galia ir greiti
o pas slyva temperaturinis ne posparnyje? bent jau ikifeisliftines tai lyg ir posparnyje
trulikas>siaip iki darbo kazkaip reikejo atvaziuot,posparnius keiciu po kiekvienos ziemos,dabar irgi ne isimtis,tie snapiukai priekyj nulusinejo,bet dugno apsaugos bbi,is gero plastiko iskepti pagurkliau>nebent pas tavo frankensteina daviklis privyniotas su izolke po veidrodziu…siaip stovi paciam priekyje po bamperiu.